Ο παρουσιαστής αρνείται τις κατηγορίες για απάτη στο διαδίκτυο

Για λάθος των διωκτικών αρχών έκανε λόγο στο Star ο δικηγόρος του παρουσιαστή που κατηγορείται για μεγάλη απάτη μέσω διαδικτύου. Αστυνομικοί...
υποστηρίζουν ότι εξαπατούσε πολίτες μέσω ιστοσελίδας από τους οποίους ζητούσε ένα χρηματικό ποσό για να μεσολαβήσει ώστε να αγοράσουν τα ακίνητά τους επιχειρηματίες του Κατάρ.
Μέσω των εκπομπών του πολλές φορές ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είχε καταγγείλει απατεώνες. Τώρα έρχεται όμως η ώρα να κάτσει από την απέναντι πλευρά και να υπερασπιστεί τον εαυτό του για τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν σε βάρος του οι διωκτικές αρχές.
O 30χρονος κατηγορείται από τους αστυνομικούς του ηλεκτρονικού εγκλήματος για μεγάλη απάτη μέσω διαδικτύου. Συγκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σύμφωνα με την αστυνομία έστηνε παγίδες σε ανυποψίαστους πολίτες. «Η ιστορία αυτή είναι ένα λάθος των διωκτικών αρχών και τίποτε περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αξιόποινης πράξης και αυτό θα φανεί αύριο μεθαύριο», υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του παρουσιαστή Περικλής Σταυριανάκης.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του όταν άτομα από την πρεσβεία του Κατάρ πήγαν στην αστυνομία και ανέφεραν ότι κάποιος χρησιμοποιεί επίσημα εμβλήματα της χώρας τους και αναζητά μέσω διαδικτύου άτομα που θέλουν να πουλήσουν τα σπίτια και τα οικόπεδά τους σε συμπατριώτες τους. 
«Δεν πιστεύω ότι έχει αναμιχθεί σε αυτό το οποίο έχω ακούσει. Μπορεί να τον έχουν μπλέξει και κάποιοι άλλοι. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι ασχολείται με ακίνητα. Ποτέ», λέει από την πλευρά της στο Star πρώην συνεργάτιδα του γνωστού παρουσιαστή. «Ο πελάτης μου ξέρει την αλήθεια, αυτής της ιστορίας και δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Αυτή η ιστορία πράγματι είναι μια λάθος εκτίμηση και τίποτε περισσότερο», επιμένει από την πλευρά του ο δικηγόρος Περικλής Σταυριανάκης.
Πάντως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο παρουσιαστής ανέφερε στην ιστοσελίδα του ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε μέσω ταχυδρομείου να στείλουν το τοπογραφικό της περιουσίας τους και για να γίνει η μεσολάβηση να έχουν επίσης βάλει στο φάκελο και 200 ευρώ. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στα γραφεία της εταιρείας του παρουσιαστή στον Πειραιά, κατέσχεσαν ένα σκληρό δίσκο, έντυπο υλικό της απατηλής ιστοσελίδας και αποδείξεις ταχυμεταφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημα οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου είκοσι άτομα τα οποία είχαν τσιμπήσει το δόλωμα και έδωσαν 200 ευρώ μαζί με το τοπογραφικό της περιουσίας τους για την αγοράσουν δήθεν επενδυτές από το Κατάρ.
Την ίδια ώρα, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η επίσημη ιστοσελίδα του Κατάρ, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα συνιστά στους ανυποψίαστους Έλληνες και ξένους πολίτες να μην δείχνουν καμία εμπιστοσύνη σε αυτές τις κακόβουλες ενέργειες που σκοπό έχουν μόνο την εξαπάτηση τους»...Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai