Έλενα Παπαβασιλείου: Δεν είναι ευχαριστημένη με την Γερμανού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», η Έλενα Παπαβασιλείου δεν είναι ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με την ομάδα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».
Όπως λένε οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια...του πρώτου Σαββατοκύριακου της εκπομπής, το κλίμα στα παρασκήνια δεν ήταν και το καλύτερο, καθώς η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από την υποδοχή που της επεφύλαξε εκείνη στην πρεμιέρα. Λέγεται πως η ίδια η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε πως ,αν διαπιστώσει ότι ο ρόλος της στην εκπομπή είναι περιορισμένος και δεν αναλάβει δική της στήλη, θα αποχωρήσει, αφού δεν θεωρεί τον εαυτό της μια απλή παρουσιάστρια ενός πάνελ. Κι αυτό γιατί έχει ήδη στο ενεργητικό της την παρουσίαση της εκπομπής «Πάνω στην ώρα».
Από την πλευρά τους, οι συντελεστές της εκπομπής δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει, μια και η Ναταλία Γερμανού δίνει πάντα χρόνο και χώρο στους συνεργάτες της, αλλά και επειδή η ίδια η Έλενα Παπαβασιλείου δεν δείχνει τη δυσαρέσκειά της κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «αέρα». Οι ιθύνοντες του καναλιού λέγεται πως είναι προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά της και δεν ξέρουν πώς θα την αξιοποιήσουν στην εκπομπή. Πάντως, η ίδια γνώριζε από την αρχή ότι δεν θα έχει την ίδια θέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Τουλάχιστον, αυτά μεταφέρουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της 31χρονης παρουσιάστριας. ΠΗΓΗ: Yupi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai