Μουρατίδης: "Περνάω δύσκολα, τρώω από τα έτοιμα"!

Οικονομική κρίση είναι αυτή παιδιά και διακρίσεις δεν κάνει. Έτσι όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Μπλα Μπλα» ο Νίκος Μουρατίδης είναι και αυτός θύμα της.
Εμ… κομμένα από την τηλεόραση τα πανάκριβα talentshow στα οποία...
λάμβανε μέρος ως κριτής, οπότε μειωμένα και τα έσοδα.
«Περνάω πάρα πολύ δύσκολα. Από τα έτοιμα τρώω γιατί τι να βγάλεις από τις εκδόσεις. Φραγκοδίφραγκα που σου χρωστάνε όλοι», λέει, αν και τονίζει ότι θέλει να είναι αισιόδοξος.
Όσο για το τι θα γίνει φέτος στην t.v δηλώνει… αναρμόδιος.
«Δεν ξέρω από τηλεόραση», λέει οπότε και δεν μπορεί να σχολιάσει πως θα πάει η… μονομαχία Γ. Λιάγκα, Φ. Σκορδά με το νέο πρωινό του ΑΝΤ1.
Παρ’ όλ’ αυτά γνωρίζει αρκετά πράγματα για τις τηλεοπτικές συμφωνίες, αφού όπως αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει ακόμα συμφωνήσει για το αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing on Ice».
Ο Ν. Μουρατίδης μίλησε και για το κλείσιμο της ΕΡΤ λέγοντας: «Επιτέλους. Σιγά την Αγγλία που έχουμε BBC1 και BBC2. Ένα και πολύ μας είναι. Δέκα εκατομμυριάκια άνθρωποι είμαστε». Όσο για τη γνώμη του για τους πολιτικούς;
«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους πολιτικούς. Η πλειοψηφία των Ελλήνω πολιτικών είναι ακατάλληλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Πρέπει να παραιτηθούν. Αν έχουν την παραμικρή ευθιξία πρέπει να παραιτηθούν όλοι. Είναι αμόρφωτοι και ανίκανοι», λέει. Δείτε το video…Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai