Ποιός θα ανταγωνιστεί την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη;

Πώς θα σας φαινόταν μία ακόμη ανατροπή στο τηλεοπτικό σκηνικό; Η αλλαγή στην ώρα που θα σερβίρει η Ελένη Μενεγάκη τον «Καφέ» της έχει προκαλέσει πονοκέφαλο...στα άλλα κανάλια, που θέλουν να ανταγωνιστούν δυνατά πλέον στη μεσημεριανή ζώνη.
Η «Espresso της Κυριακής» σάς είχε προϊδεάσει ότι έρχεται ντόμινο στην TV μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή, και είχε αποκαλύψει τις σκέψεις των υπόλοιπων καναλιών. Μάλιστα, για το Star ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να μπει στη συγκεκριμένη ζώνη ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού.
Η σκέψη αυτή επιβεβαιώνεται από τις εξελίξεις, αλλά και από τη σημερινή σύσκεψη κορυφής στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι ιδέες ενίσχυσης του προγράμματος από τη 1.00 έως τις 4.00 το μεσημέρι.
Ποια θα είναι η απάντηση του Star; Μήπως η απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη θα είναι τελικά διπλή και στο παιχνίδι θα μπουν πολύ δυνατά και η Ελεονώρα Μελέτη και η Τατιάνα Στεφανίδου, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης; Αλλωστε, το συγκεκριμένο σενάριο παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες και έχει ουκ ολίγους υποστηρικτές.
Στο κανάλι είναι προβληματισμένοι και γνωρίζουν ότι αυτοί πλήττονται περισσότερο από τη... μετάθεση της Ελένης, αφού το Star έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση στη μεσημεριανή ζώνη.
Φέτος η απόφαση ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε ένα φρέσκο (και όμορφο) πρόσωπο, τη Νικολέτα Ράλλη, να πάρει τα ηνία της συγκεκριμένης ζώνης, αντικαθιστώντας μπροστά στις κάμερες τη Χριστίνα Λαμπίρη. Θα μπορέσει το νέο πουλέν του σταθμού να κονταροχτυπηθεί με το «καλημέρα» με ένα πρόσωπο όπως η Ελένη Μενεγάκη, που έχει δημιουργήσει το δικό της status στην ελληνική τηλεόραση; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη και η Τατιάνα Στεφανίδου περιμένουν τις όποιες αποφάσεις για να δουν κι εκείνες τι θα κάνουν.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο τάσεις στο κανάλι. Η μία είναι να «πέσουν» πάνω στην Ελένη τόσο η Ελεονώρα όσο και η Τατιάνα. Και αν η Στεφανίδου ουσιαστικά καλείται να ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα την εκπομπή της, το μέγα ερώτημα είναι τι θα γίνει με τη Μελέτη, που θα κληθεί να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη και να αναμετρηθεί στα ίσια με τη Μενεγάκη.
Οι δυο τους είχαν κονταροχτυπηθεί πάλι (το πρωί) όταν η Ελεονώρα ήταν οικοδέσποινα του «Καφέ» του ΑΝΤ1. Τότε η Μενεγάκη είχε κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της τηλεθέασης από την πρωτάρα Μελέτη, αλλά από τότε έχει περάσει καιρός και τα δεδομένα είναι διαφορετικά σήμερα, αφού η Ελένη καλείται να παίξει μπάλα σε μια ζώνη που δεν γνωρίζει.
Αυτό είναι και το βασικό επιχείρημα διευθυντικών στελεχών του Star, που δεν επιθυμούν καμία, μα καμία αλλαγή στο πρόγραμμα. Δεν παραβλέπουν τη δημοφιλία της Μενεγάκη ούτε και το γεγονός ότι ήταν η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, αλλά θεωρούν ότι η μεσημεριανή ζώνη έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα, την πιο gossip ενημέρωση δηλαδή, και πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι. Οπότε δεν χρειάζεται να ανατραπεί όλος ο προγραμματισμός και πρέπει το κανάλι να συνεχίσει ως έχει.
Βέβαια, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν (αν όχι οριστικά, σίγουρα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό) στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη που θα γίνει στο Star, με το πρώτο σενάριο -της καθόδου τόσο της Ελεονώρας όσο και της Τατιάνας στον... πόλεμο με την Ελένη- να κερδίζει συνεχώς έδαφος.
Αν τελικά υπερισχύσει η συγκεκριμένη πρόταση, μένει να δούμε πώς θα εκμεταλλευτεί το κανάλι τη Νικολέτα Ράλλη, πάνω στην οποία στήριζε πολλά φέτος. Θα μεταφερθεί το πρωί, θα παίξει δεύτερο ρόλο το μεσημέρι ή θα μείνει μέχρι νεωτέρας στον πάγο; Τις επόμενες ώρες θα δοθούν οι απαντήσεις. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai