"Κάψε το σενάριο" απέναντι σε "Αλ τσαντίρι νιουζ" και "Ράδιο αρβύλα"

Το Mega. αποφάσισε να… κάψει το σενάριο. Ο λόγος για τη νέα σατιρική εκπομπή του καναλιού που...οι τελευταίοι σχεδιασμοί τη φέρνουν στις οθόνες μας το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
Το «Κάψε το σενάριο» είναι σατιρική πρόταση-απάντηση του Mega στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Alpha και το «Ράδιο αρβύλα» του ΑΝΤ1. Η αρχική ιδέα είναι η ίδια: η καυτή επικαιρότητα. Πολιτική και κοινωνική. Ωστόσο, η μορφή της εκπομπής και οι συντελεστές είναι το «καινούργιο» που επενδύει το Mega. Η βασική ιδέα στηρίζεται στον αυτοσχεδιασμό των παρουσιαστών. Εξ ου και ο stund up χαρακτήρας της εκπομπής.
Οι πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής εκπομπής είναι η ομάδα της «Γενιάς των 592 ευρώ». Ο σεναριογράφος Λάμπρος Φισφής πρόσθεσε στην ομάδα και τον φοιτητή Σερρών Γιώργο Βαγιάτα, ο οποίος μπορεί να μην είναι επαγγελματίας ηθοποιός, όμως ξεχώρισε στις οντισιόν που έγιναν και κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σανίδι του τηλεοπτικού stand up comedy. Μαζί του θα βρίσκονται οι Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Ζήσης Ράμπος.
Οπως όλα δείχνουν, το «Κάψε το σενάριο» θα ενταχθεί τον Νοέμβριο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Mega. Ο πιλότος υπάρχει και έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του προγράμματος.
Στόχος της εκπομπής είναι να βγει γέλιο, αλλά και προβληματισμός για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για όλα αυτά που ζουν οι τηλεθεατές. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει και παιχνίδια, στα οποία θα καλούνται να λάβουν μέρος οι τηλεθεατές.
Η ενασχόληση της εκπομπής με την επικαιρότητα καθορίζει και τον χρόνο των γυρισμάτων. Το αν η εκπομπή θα βγαίνει «ζωντανά» στον αέρα δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί. Το πιθανότερο είναι να μαγνητοσκοπείται λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai