Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη!

Φωτιά στα κόκκινα έβαλε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Πρωινή Μελέτη» τη Δευτέρα το πρωί. Με τη νέα της κατακόκκινη κουπ και...
ένα στενό φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς, η παρουσιάστρια είπε την πρώτη καλημέρα για τη φετινή σεζόν στους τηλεθεατές.
«Ε, ρε παλικάρια, καλημέρα! Καλώς ήρθατε! Είσαστε καλά; Καλή σεζόν να έχουμε, καλό φθινόπωρο να πούμε. Δεν λέμε καλό χειμώνα, αφού ούτως ή άλλως το καλοκαίρι εδώ καλά κρατεί. Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είστε εκεί και είμαστε εδώ! Να λέμε δόξα τω Θεώ με αυτά που γίνονται γύρω μας!», είπε στο άνοιγμα η Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας το σταυρό της που έχει ακόμα τη δουλειά της.
Η αστεία στιγμή της πρεμιέρας ήταν όταν η Ελεονώρα παρουσίασε τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής, οι οποίοι εμφανίστηκαν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου με κόκκινες περούκες!!!! Ναι, ναι, με περούκες ξεκίνησαν τη σεζόν, θέλοντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της παρουσιάστριας που είπε αντίο στην ξανθιά της κόμη.
Η Ελεονώρα Μελέτη, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια και αφού μας ενημέρωσε για τον καιρό, λίγο πριν βγει σε διάλειμμα για διαφημίσεις θέλησε να αφήσει τους τηλεθεατές της με πολλά ερωτηματικά, αφού έκανε μια δήλωση – γρίφο:
«Κυρίες και κύριοι, η Πρωινή Μελέτη ξεκινά σήμερα! Και θα είναι κοντά σας, θέλουμε να πιστεύουμε για όλη τη σεζόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτή τη ζωή», είπε όλο νόημα…
Δείτε την έναρξη της πρώτης «Πρωινής Μελέτης» για τη φετινή σεζόν. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai