Αναμφισβήτητα ο Σάκης Ρουβάς, παρά τα όσα άκουσε φέτος για τη συμμετοχή του στις «Βάκχες», εντυπωσίασε ακόμα και εκείνους που είχαν σχολιάσει αρνητικά την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη να του εμπιστευτεί τον ρόλο του Διονύσου.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό σύμφωνα με το onlytheater, είχε ακουστεί το όνομα του τραγουδιστή για να πρωταγωνιστήσει στο περίφημο μιούζικαλ «Jesus Christ superstar», που πρόκειται να ανέβει στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Τώρα λοιπόν ο Σάκης βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση, αφού του προτάθηκε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια κινηματογραφική ταινία με βρικόλακες, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.

Ο λόγος για την ταινία «Βρικόλακες» που υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή και η οποία αρχικά προοριζόταν για την τηλεόραση. Η παραγωγή της ταινίας έχει αρχίσει να αναζητά τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, με πρώτη τους επιλογή να είναι ο Σάκης Ρουβάς, στον οποίο πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βρικόλακα που αναστατώνει τις ζωές, όσων πλησιάζει.

Ο Σάκης μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την απάντησή του, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η περιοδεία με τις «Βάκχες».

Αν πάντως δεχθεί θα προσθέσει το όνομά του ανάμεσα στους υπόλοιπους γοητευτικούς ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τους βρικόλακες, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Αντόνιο Μπαντέρας και ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στην τηλεοπτική εκδοχή του σεναρίου τον ρόλο που έχει προταθεί στον Σάκη θα ερμήνευε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος τελικά μάλλον μένει εκτός καστ, ενώαμετακίνητη παραμένει η Κατερίνα Παπουτσάκη που αν όλα πάνε καλά, θα συνεργαστεί με τον τραγουδιστή.

Επίσης στη σειρά είχαν επιλεγεί να παίξουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Νικολέτα Κατσαηλίδου και ο Γιώργος Παπανδρέου, για τους οποίους όμως δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με την κινηματογραφική εκδοχή του σεναρίου. Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai