Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR - όπως όλα δείχνουν - θα δούμε από τον Σεπτέμβριο τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγο του πρώην υπουργού Θοδωρή Ρουσόπουλου και διευθύντρια στο star.gr.

Το κανάλι της Κηφισιάς, μετά και την ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δυναμικό του, στοχεύει στη ριζική αλλαγή του δελτίου ειδήσεων, κάνοντας μία στροφή στη θεματολογία του και δίνοντας βαρύτητα σε πολιτικά θέματα.

Να σημειωθεί πως η ιδιοκτησία του Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα της διαδικτυακής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στην ιστοσελίδα enikos. Το zougla.gr ήρθε σε επαφή τόσο με τον Νίκο Χατζηνικολάου όσο και με τον διευθυντή του STAR Σταμάτη Μαλέλη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις παραπάνω πληροφορίες.

Επίσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρεμβαίνει δύο φορές την εβδομάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς, προκειμένου να σχολιάζει την πολιτική ειδησεογραφία. Όπως δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης στο zougla.gr, οι παρεμβάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου εντάσσονται στο πλαίσιο πολιτικής αναβάθμισης του κεντρικού δελτίου του STAR.

Στην επίσημη ανακοίνωση που απέστειλε το STAR αναφέρεται: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Star Channel για ενίσχυση του ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ENIKOS ΑΕ και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου».

Οι επίσημες ανακοινώσεις για την παρουσίαση του δελτίου από την κα Μάρα Ζαχαρέα αναμένονται εντός των επομένων ημερών. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai