Τίτλους τέλους πρόκειται να ρίξει η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 12 Ιουλίου και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii, δεν αναμένεται να συνεχιστεί στην σεζόν 2013-2014.

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ενεργό συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2014, αλλά ούτε η ίδια ούτε και τα υψηλά ιστάμενα στελέχη του Star προτίθενται να συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες της AGB» αναφέρει στο Yupiii στέλεχος του Star.

Μάλιστα, «πριν το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε την πρωτοβουλία και έκανε ραντεβού με τον Σταμάτη Μαλέλη και του ζήτησε να αναλάβει από του χρόνου μία νέα εκπομπή ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα -αυτός ήταν άλλωστε και ο χώρος από τον οποίο ξεκίνησε στη δημοσιογραφία και η ίδια πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον τομέα της ενημέρωσης» αναφέρει η πηγή του Yupiii και συμπληρώνει : «Ο ΣταμάτηςΜαλέλης άκουσε με προσοχή την πρότασή της, αλλά ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί στην ομάδα της «Μεσημεριανής Μελέτης» το οριστικό τέλος της εκπομπής.

Πάντως, το κανάλι έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες πως προτίθεται να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ζώνη 10.00-13.00 και, μάλιστα, όπως αποκλειστικά έγραψε το Yupiii, ένα από τα πρόσωπα που οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν για τη ζώνη αυτή, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. «Τώρα όμως και η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει διαθέσιμη, αφού θέλει να επιστρέψει στην ενημέρωση», καταλήγει η πηγή του Yupiii.

Φυσικά, αν η παρουσιάστρια του Star αναλάβει την πρωινή ζώνη ή επιστρέψει στη ζώνη 7.00-10.00 (σενάριο που επίσης θεωρείται πιθανό), τότε προκύπτει το ερώτημα «ποιος θα καλύψει το κενό της Ελεονώρας το μεσημέρι;». Πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν ότι έχει γίνει λόγος για επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη (το συμβόλαιό της με τον σταθμό λήγει τον Ιούνιο), αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση.

Οι επόμενες ημέρες, πάντως, θα είναι καθοριστικές για τον σχηματισμό του νέου προγράμματος του Star, αφού τα συμβόλαια των περισσότερων προσώπων του δυναμικού του λήγουν σε λίγες εβδομάδες. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai