Μπροστά σε ένα απολύτως ανεξήγητο αλλά και ανησυχητικό φαινόμενο έχουν βρεθεί οι κάτοικοι της πόλης Nanking της Κίνας, με το έδαφος να έχει γεμίσει ρωγμές από τις οποίες βγαίνει μια περίεργη και άγνωστη ουσία που μοιάζει με αφρό!

Η εικόνα με τις τεράστιες άσπρες φυσαλίδες που ξεπηδούν από το έδαφος, καθώς δεν μπορεί να βρει μέχρι στιγμής ούτε και από τους επιστήμονες οποιαδήποτε λογική ερμηνεία, έχει αρχίσει να εξάπτει την φαντασία όσων το αντικρύζουν, με το νου να τρέχει στα μονοπάτια της επιστημονικής φαντασίας. 

Όσοι κατάφεραν να προσεγγίσουν τους αφρούς αυτούς και να τους αγγίξουν, είπαν ότι είναι εντελώς άοσμοι ωστόσο δείχνουν να έχουν μια κολλώδη υφή. 


Για λόγους ασφαλείας και μέχρι οι επιστήμονες να καταλήξουν σε ένα τελικό συμπέρασμα γι' αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο, οι Αρχές έχουν αποκλείσει τις περιοχές, φοβούμενοι τυχόν τοξικότητα, καθώς οι πρώτες υποψίες παραπέμπουν σε κάποιο αποτέλεσμα της αλόγιστης χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων που επί χρόνια επιβαρύνουν τα συγκεκριμένα εδάφη. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai