Από Δευτέρα ο ΑΝΤ1 με πρωινό! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλάζει ζώνη και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι στο πλατό από τις 12.00 το πρωί και για μία ώρα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Οπως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου βγάζει τα δυνατά του όπλα προκειμένου να βγει νικητής στη μάχη της τηλεθέασης. Ετσι αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό για το πρωινό πρόγραμμα γίνεται πραγματικότητα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή της «FTHIS TV» μετακομίζει στην πρωινή ζώνη, απέναντι από το «Πρωινό mou» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Μετά τον Γιώργο Παπαδάκη που τερματίζει πρώτος και με διαφορά στην πρωινή ενημέρωση και έπειτα από αρκετές συσκέψεις οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα προκειμένου να κρατήσουν τα υψηλά νούμερα και να ανταπεξέλθουν στον σκληρό ανταγωνισμό. Ετσι, αν και μέχρι τώρα δεν έλεγαν τίποτα επίσημα, η είδηση άρχισε να διαρρέει και αναμένεται να έρθει μέσα στη μέρα και η επιβεβαίωση, με την ανακοίνωση του σταθμού για την επικείμενη αλλαγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκπομπή θα είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Η Λίτσα Πατέρα θα έχει τη δική της στήλη με τα ζώδια, ενώ από το πλατό θα περνάνε και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως γινόταν μέχρι τώρα στην εκπομπή, κρατώντας ευχάριστη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, αφού το «Adanali» μάς κουνάει μαντίλι, ενώ θα υπάρξουν και πολλές νέες αφίξεις, όπως ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 αλλά και η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά «Βαλς με 12 θεούς» που θα αντικαταστήσει το «FTHIS TV». Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai