Η Μαίρη Συνατσάκη, αφού μας ενημερώνει καθημερινά για τα προσωπικά της, είπε να μας γνωρίσει και την οικογένεια Συνατσάκη...

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με την δίδυμη αδερφή της, Αλίκη και τα κορίτσια μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια, τους γονείς τους και τις επιπτώσεις, που είχε το διαζύγιο στη ζωή τους.
Το διαζύγιο των γονιών σας, όταν ήσασταν 18 ετών, τι επίπτωση είχε σε εσάς;

Μ. Σ.: Στην αρχή, το πήρα πιο ψύχραιμα από ό,τι θα ήταν υγιές. Το εκλογίκευσα. Είχα μια μικρή καθυστέρηση στην αντίδρασή μου. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια για να νιώσω περίεργα και στενάχωρα. Η Αλίκη είχε πιο άμεση αντίδραση.

Α. Σ.: Όχι πολύ άμεση. Άργησα κι εγώ έξι μήνες ή ένα χρόνο. Το γεγονός ότι ήμασταν 18 χρονών, μπορεί να μας γλίτωσε από παιδικά τραύματα. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική η αντίδραση αυτών των δύο ανθρώπων και πώς το «έφτιαξαν» όλο αυτό γύρω από εμάς.

Μ. Σ.: Δεν είχαμε τα δράματα που ακούς σε άλλους χωρισμούς. Ήταν διακριτικοί οι γονείς μας και δεν τσακώθηκαν ποτέ μέσα στο σπίτι. Ενεργειακά, μπορεί να πιάνεις κάτι στον αέρα, δεν είδαμε ποτέ όμως τραυματικές εικόνες, με μίση και κακίες.

Α. Σ.: Συν τοις άλλοις, μόλις κι εκείνοι συνήλθαν και ανέκαμψαν, καταλάβαμε ότι τελικά ήταν σωστή επιλογή. Στα γενέθλιά μας, ειδικά, μαζευόμαστε όλοι μαζί και γίνεται χαμός.

Και άλλα πολλά «εν οίκω»… ΠΗΓΗ: HELLO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai