Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το γούστο της Ζέτας Μακρυπούλια στο ντύσιμο...

Πώς αντέδρασε ο σχεδιαστής, όταν έμαθε πως το ασημί φόρεμα της Ζέτας στο κυριακάτικο live του «Dancing» ήταν σχεδιασμένο από την ίδια;
«Και μη χειρότερα! Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, τα ρούχα τα προσαρμόζει στον εαυτό του, καρναβάλι έρχεται...» είπε στο δελτίο του STAR.
 
 


Και συνέχισε ακάθεκτος:

«Πιστεύω ότι δεν έχει φίλους η Ζέτα, γιατί κάποιος έπρεπε να της πει την αλήθεια. Η Ζέτα πρέπει να είναι φυσική όπως ήταν, είναι ένα λαϊκό κορίτσι και να παριστάνει την Γκρέις Κέλλυ από τον Κολωνό δεν κάνει, δεν γίνονται αυτά».

Θα ήταν καλύτερα «να παραμένει σ' αυτό που είναι. Ένα όμορφο, λαϊκό κορίτσι, να μιλάει λαϊκά, σταράτα, να φτιάχνει τα μαλλάκια της όπως πρέπει και θα ήταν πολύ πιο σωστή και για αυτήν και για την εικόνα της, γιατί, όταν υπερφορτώνεσαι, όλα αυτά σε κάνουν να μην μπορείς να στηριχτείς καλά και γκρεμίζεσαι απότομα».

Στο τέλος είπε και την άποψή του για τη Ναταλία Γερμανού.

«Εκεί δεν έχω γνώμη, είναι εκτός από το δικό μου πλανήτη. Είναι κάτι που δεν ξέρω, βγαίνει εκτός από τον πλανήτη μου. Κάτι που δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να το κρίνω». http://www.zougla.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai