Γιατί έδιωξαν την Χριστίνα Αλούπη από την συναυλία του Μαζωνάκη;

Άρον άρον έφυγαν από την συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Λος Άντζελες η Χριστίνα Αλούπη και οι συνεργάτες της στο «Greek Reporter», που είχαν κληθεί...να καλύψουν την βραδιά αλλά… τους «στόλισαν» και τους έδιωξαν, όπως καταγγέλουν!

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το «Greek Reporter», ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 του μήνα στον πολυχώρο του ξενοδοχείου «The Westin Bonaventure» στο κέντρο του Λος Άντζελες, ο οποίος ήταν μισογεμάτος.

Οι διοργανωτές ζήτησαν από το γνωστό ομογενειακό μέσο ενημέρωσης να καλύψει την βραδιά και, μάλιστα, του έδωσαν χώρο για την κάμερά του κάτω ακριβώς από τη σκηνή, όμως, κάτι φαίνεται ότι άλλαξε στην πορεία…

Κατονομάζοντας τον υπεύθυνο του tour και πρόεδρο της εταιρείας παραγωγής, Γιώργο Βαλσάμη, το «Greek Reporter» αναφέρει πως το συνεργείο προπηλακίστηκε και ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την ασφάλεια του ξενοδοχείου!

«Όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου video από τη συναυλία. Όλα αυτά πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο», αναφέρει το άρθρο, προσθέτοντας πως ο συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη βγήκε από το καμαρίνι και «στόλισε» το συνεργείο.

«Την ίδια στιγμή δεκάδες παρευρισκόμενοι τραβούσαν video με δικές τους κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει τη χρήση video από δημόσιες εμφανίσεις καλλιτεχνών μέχρι ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων», επισημαίνει το «Greek Reporter», συμπληρώνοντας πως δεν γνωρίζει αν ο Γιώργος Μαζωνάκης έμαθε για το περιστατικό και ζητά να μάθει για ποιόν λόγο οι συνεργάτες του συμπεριφέρθηκαν με αυτό τον τρόπο. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai