Από σήμερα διατίθεται το πολυαναμενόμενο iPhone 5!

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα της Apple στην Αυστραλία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ, καθώς...από σήμερα διατίθεται στα καταστήματα το πολυαναμενόμενο iPhone 5.

«Περίμενα από τα μεσάνυχτα, ήμουν όγδοος στη σειρά. Είναι σαν ένα φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο» δήλωσε ο ιάπωνας φοιτητής Ριόχο Γιαμασίτα.

Σημειώνεται ότι περισσότερα από δύο εκατομμύρια iPhone 5 είχαν παραγγελθεί τις πρώτες 24 ώρες που άρχισαν οι αποκαλούμενες προ-παραγγελίες στις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για αριθμό διπλάσιο από αυτόν των πωλήσεων που πέτυχε κατά την πρώτη μέρα διάθεσής του το προηγούμενο μοντέλο της Apple, το iPhone 4S.

Το νέο smartphone εκτός από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ θα κυκλοφορήσει σήμερα και στον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη.

Ορισμένοι αναλυτές αναμένουν να πωληθούν μέχρι και 10 εκατομμύρια iPhone 5 τις μέρες που απομένουν μέχρι να τελειώσει ο Σεπτέμβριος. Η JP Morgan υπολογίζει ότι η κυκλοφορία του smartphone μπορεί να προσφέρει στην αμερικανική οικονομία το δ' τρίμηνο ώθηση 3,2 δισ. δολαρίων. Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai