Κανονικά τα καλλιστεία τον Νοέμβριο

Κι άλλη αναβολή για τα καλλιστεία, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά, όπως δείχνουν όλα, θα απολαύουμε τη λαμπερή βραδιά έστω και με καθυστέρηση δύο μηνών. Αρχικά...περιμέναμε να γίνουν τον Σεπτέμβριο, στη συνέχεια ακούστηκε για τον Οκτώβριο και τελικά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιούν τον Νοέμβριο. Μάλιστα, όπως μας επιβεβαίωσε ο διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης, ο διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει κανονικά φέτος. 

«Εχουμε πει ότι θα γίνουν τον Νοέμβριο, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες θα σηκώσουμε και το web site, για να δηλώνουν όσες επιθυμούν συμμετοχή» δήλωσε στην «Espresso» ο Βασίλης Πρεβελάκης.

Οπως είναι φυσικό αναμένεται να γίνει χαμός στο Διαδίκτυο, μια και δεν είναι λίγα τα κορίτσια που θέλουν να φορέσουν το στέμμα της ωραιότερης Ελληνίδας και στη συνέχεια να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό, αφού η νικήτρια θα μας εκπροσωπήσει και στους αντίστοιχους διεθνείς διαγωνισμούς.

«Πέρσι ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν, αφού ήθελε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι και προχωράμε κανονικά για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ομορφιάς» δήλωσε ο Βασίλης Πρεβελάκης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν καθώς τον Δεκέμβριο θα γίνει ο διαγωνισμός «Μις Υφήλιος», οπότε μέχρι τότε πρέπει να έχει ανακοινωθεί και το όνομα της Ελληνίδας που θα διεκδικήσει έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους ομορφιάς. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai