Η Τατιάνα Στεφανίδου ... "Μίλα" στη Σιλά!

Ταξίδι-αστραπή στην Κωνσταντινούπολη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για να συναντήσει τη Sila. Η δημοσιογράφος είπε...στην Τουρκάλα ηθοποιό «Μίλα» και αυτή τα είπε όλα μπροστά στις κάμερες της εκπομπής του Star, όπως θα δούμε στην πρεμιέρα της τη Δευτέρα. 

Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό της η Τατιάνα Στεφανίδου. Κινεί γη και ουρανό, φέρνει τα πάνω κάτω, αλλά στο τέλος τα καταφέρνει. Ετσι, η επιτυχία που έκανε από τις αρχές Ιουνίου η τουρκική σειρά «Sila», που προβάλλεται από το Mega, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τη δημοσιογράφο. 

Αμέσως η Τατιάνα άρχισε να σκέφτεται πώς θα κατάφερνε να αποσπάσει αποκλειστική συνέντευξη από την πρωταγωνίστρια του σίριαλ, την Κανσού Ντερέ. 

Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός, ως star που είναι, πολιορκείται για συνεντεύξεις από πολλές χώρες όπου έχει προβληθεί η «Sila» - γνωρίζοντας την ίδια επιτυχία με αυτή που έχει σημειωθεί στη χώρα μας. Η Τατιάνα, μετά τις κατάλληλες επαφές που πραγματοποίησε, το κατάφερε. 

Ετσι προχθές την Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί η Τατιάνα ταξίδευε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για να συναντήσει την ηθοποιό και να κάνουν τη συνέντευξη που θα μεταδώσει στην πρεμιέρα του «Μίλα». 

«Η συνάντηση με τη Sila έγινε σε ένα πολύ χλιδάτο και ωραίο προάστιο της Κωνσταντινούπολης, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας που την εκπροσωπεί», δηλώνει στην «Espresso» η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Τι είπε όμως η Τουρκάλα star που έχει αγαπηθεί πολύ από τους Ελληνες τηλεθεατές, με αποτέλεσμα η σειρά του Mega να χτυπάει κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης; 

«Η Κανσού Ντερέ μίλησε για την οικογένειά της και τις ελληνικές ρίζες της, λέγοντας ότι η γιαγιά της είναι Σμυρνιά με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, για τις σπουδές της στην αρχαιολογία, αλλά και τη δεκάχρονη πορεία της σστο μόντελινγκ. Λέει ότι έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και ποια μέρη αλλά και αρχαιολογικούς χώρους έχει επισκεφτεί. Βεβαίως, μιλά για την επιτυχία της “Sila”, αλλά και τον ρόλο της ως πριγκίπισσα στον δεύτερο κύκλο του “Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς”, που μπαίνει στο χαρέμι και ανταγωνίζεται με την πρώτη του σύζυγο», αποκαλύπτει η Τατιάνα.

Πώς φάνηκε, όμως, στην Ελληνίδα παρουσιάστρια η Τουρκάλα ηθοποιός; «Είναι μια πάρα πολύ ωραία κοπέλα, πολύ χαμηλών τόνων, παρά την επιτυχία που έχει γνωρίσει η σειρά σε πολλές αραβικές κυρίως χώρες όπου έχει προβληθεί. Μου έκανε εντύπωση το ύψος της: είναι πανύψηλη, 1,80 μ. Εχει την ανατομία μοντέλου, είναι πολύ αδύνατη -πολύ πιο αδύνατη από όσο φαίνεται στην τηλεόραση- και είναι γλυκιά, πάρα πολύ γλυκιά!»Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai