Νέα εκπομπή με φάρσες ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Τα δικαιώματα της ψυχαγωγικής εκπομπής «Impractical Jokers» εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, ένα αμερικανικό project που έρχεται να αντικαταστήσει...το «Πλάκα κάνεις» που παρουσίαζαν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος.

Στο νέο αυτό πρόγραμμα οι φαρσέρ δεν είναι δύο, αλλά τέσσερις, ενώ οι παρουσιαστές εμπλέκονται ενεργά στη φάρσα. Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι τέσσερις παρουσιαστές θα είναι και εκείνοι που θα κάνουν τις φάρσες. Εκείνοι θα φαίνονται μπροστά στις κάμερες, εκείνοι θα τις προκαλούν και παράλληλα θα διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος έκανε τη φάρσα με τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Και οι τέσσερις θα επιχειρούν να κάνουν την ίδια φάρσα και οι υπόλοιποι τρεις θα βρίσκονται κρυμμένοι και θα υποδεικνύουν στον έναν τι πρέπει να κάνει. Αυτός που θα έχει το μικρότερο ποσοστό επιτυχίας θα πρέπει να υποστεί ένα καψώνι υπό το βλέμμα των περαστικών.

Η δυσκολία που έχει αυτό το project είναι ότι οι παρουσιαστές θα πρέπει να είναι σχετικά άγνωστοι στο κοινό, ενώ τα γυρίσματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν βγει η εκπομπή στον αέρα για να μην υποψιαστεί το κοινό. Πηγή: Ελεύθερος Τύπος Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai