Λαζόπουλος: Είναι πλέον πιο δύσκολο να κάνει τον κόσμο να γελάει

Αντί για διακοπές… περιοδείες κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος, που το Φθινόπωρο θα στήσει για ακόμα μία χρονιά το «Τσαντίρι» του. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός...
σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αποκάλυψε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ παραδέχθηκε ότι είναι πλέον πιο δύσκολο να κάνει τον κόσμο να γελάει.

«Όσο πιο στεναχωρημένος είναι ένας άνθρωπος, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον κάνεις να γελάσει», είπε σε κυπριακή εκπομπή ο Λάκης, που συνεχίζει τις περιοδείες με την παράστασή του «Sorry, I’m Greek».

Τέρμα τα ενσταντανέ με το σκάφος – ο ηθοποιός «αλωνίζει» για να βροντοφωνάξει μέσω της παράστασης «αφήστε με ήσυχο. Είμαι Έλληνας και δεν θέλω να ξεχάσω ποιος είμαι, χωρίς εθνικισμούς και υπερβολές, αλλά με την έννοια της ουσίας της ταυτότητας του Έλληνα».

«Νομίζω είχα πολύ καιρό να νιώσω αυτή την ένταση. Νόμιζα ότι ήμουν σε γήπεδο, λες και ήταν αγώνας», είπε ο Λάκης για τις αντιδράσεις που συνάντησε όταν έπαιξε στη Γερμανία, αποκαλύπτοντας πως στην πρώτη του εμφάνισή η υπεύθυνη του θεάτρου ζήτησε να σταματήσει η μετάφραση.

Ο Λάκης δήλωσε ακόμα πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική: «ιδανικό είναι ο δημιουργός κι ο καλλιτέχνης να ασχολείται μ’ αυτό που είναι η φύση του. Εγώ εκεί ζω καλύτερα, εκεί περνάω καλύτερα, εκεί αναπνέω καλύτερα και το ξέρω αυτό. Δε λέω ότι δεν θα ήθελα να βοηθήσω, αλλά νομίζω ότι βοηθάω καλύτερα μέσα από αυτή τη δημιουργία, μέσα από αυτό το ρόλο, μέσα από τη σάτιρα». Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai