Σήμερα κυκλοφορεί το νέο CD της Δέσποινα Βανδή, "Άλλαξα" : Με ένα συγκινητικό tweet ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα κολακευτικά σχόλια και την υποστήριξη η Δέσποινα Βανδή, καθώς σήμερα κυκλοφορεί και στην Αθήνα το

Με ένα συγκινητικό tweet ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα κολακευτικά σχόλια και την υποστήριξη η Δέσποινα Βανδή, καθώς...
σήμερα κυκλοφορεί και στην Αθήνα το νέο της CD, με την υπογραφή του Φοίβου και τίτλο «Άλλαξα»! 

«Σήμερα με κάνατε τόσο ευτυχισμένη! Με συγκινήσατε με τα λόγια σας! Έτσι, μαζί θα κάνουμε παρέα με τα τραγούδια αυτόν το χρόνο! Κι εγώ θα είμαι μαζί σας σε όλες σας τις στιγμές κι όταν είστε καλα κι όταν όχι. Θέλω να τραγουδάμε και τη χαρα και τον πόνο μαζί να τον ξορκίζουμε... Με μια φωνή…», ήταν η απάντηση της Δέσποινας σε όσους «πλημμύρισαν» το Twitter της.

Το «Άλλαξα» περιλαμβάνει 12 κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα «Μου ‘Χεις Περάσει» και «Γυρίσματα» που ήδη έχουν γίνει επιτυχίες στα charts, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει ξεχωρίσει το «Νησί», που κάνει θραύση στα social media και το youtube.

Η νέα συνεργασία του συνθέτη των επιτυχιών και της δημοφιλούς τραγουδίστριας κυκλοφορεί με το περιοδικό «Τηλεθεατής», με τους τυχερούς που μένουν εκτός Αθηνών να το έχουν στα χέρια τους από χθες.

Το tracklist

1. To νησί
2. Τ' αστέρι μου
3. Μου 'χεις περάσει
4. Καταλαβαίνω
5. Μου φτιάχνεις τη μέρα
6. Λίγο ψέμα
7. Το λίγο σου να ζω
8. Γυρίσματα
9. Μ' ένα αντίο
10. Πάλι επιστρέφω
11. Έλα κοντά
12. Άλλαξα

Ακούστε το νέο τραγούδι Δέσποινας – Φοίβου «Το Νησί» Star.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai