Brad Pitt - Angelina Jolie: Πού γιόρτασαν τον αρραβώνα τους; : Σε έναν άκρως εξωτικό προορισμό αποφάσισαν να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους Brad Pitt και Angelina Jolie.Όπως αναφέρουν στα ξένα tabloids όσοι τους είδαν από κοντά,

Σε έναν άκρως εξωτικό προορισμό αποφάσισαν να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους Brad Pitt και Angelina Jolie. Όπως αναφέρουν στα ξένα tabloids...όσοι τους είδαν από κοντά, οικογενειακώς προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Baltra, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε μια βίλα στα νησιά Galapagos.

Στη συνέχεια, μέσω του ιδιωτικού τζετ και του υπερπολυτελούς τους γιοτ, κατευθύνθηκαν στο Royal Palm Hotel Resort, μια βίλα αποκλειστικά για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Μάλιστα λέγεται πως η 36χρονη ηθοποιός με το που της έκανε πρόταση γάμου ο Pitt, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τη χαρά της όταν αντίκρισε το πανάκριβο μονόπετρο που της δώρισε ο Brad.

Χώρια τα παιδιά από δίπλα που περίμεναν πως και πως τη στιγμή, πανηγυρίζοντας, με την οικογένεια των Brangelina να σφιχταγκαλιάζεται ευτυχισμένη!Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai