Πλούταρχος - Καλομοίρα τραγουδούν μαζί! : Ο Γιάννης Πλούταρχος, η προτεινόμενη για βραβείο Grammy Μαξίν Νάιτινγκεϊλ, ο Κωνσταντίνος Μαρούλης και η Καλομοίρα θα πάρουν μέρος στη συναυλία που θα γίνει σε

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η προτεινόμενη για βραβείο Grammy Μαξίν Νάιτινγκεϊλ, ο Κωνσταντίνος Μαρούλης και η Καλομοίρα θα πάρουν μέρος στη συναυλία που θα γίνει...σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με την ευκαιρία της τελετής απονομή του Hellenic Times Scholarship Fund. 

Στη βραδιά, που τελεί υπό την αιγίδα του Γιάννη Κατσιματίδη, προέδρου του «Red Apple Group» και εκδότη της εφημερίδας «Hellenic Times», θα συμμετάσχουν επίσης η βραβευμένη με Οσκαρ Ολυμπία Δουκάκη, ο ηθοποιός Tζον Ανιστον (πατέρας της Τζένιφερ Ανιστον), η δημοσιογράφος Αλέξις Χριστοφόρου και η σχεδιάστρια Ιωάννα Μαστρογιάννη.

O αμερικανικός οργανισμός Hellenic Times Scholarship Fund απονέμει υποτροφίες στους πιο λαμπρούς Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς σπουδαστές που φοιτούν στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης.

Ο θεσμός καθιερώθηκε πριν από είκοσι χρόνια με πρωτοβουλία της οικογένειας Ιωάννη Κατσιματίδη, δίνοντας υποτροφίες συνολικού ποσού δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερους από 800 φοιτητές, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της έκδοσης «Η φωνή της Αμερικής».

Υπεύθυνοι της όλης διοργάνωσης και φέτος θα είναι ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της επιτροπής υποτροφιών, Νίκος Κατσώρης, δικηγόρος και συγγραφέας της σειράς βιβλίων «Λουκούμι», και η Μάργκω Κατσιματίδη, γενική διευθύντρια της εφημερίδας «Hellenic Times».

Το βραβείο Ανθρωπισμού φέτος θα απονεμηθεί στον Dennis Mehiel, ανταποκριτή του δικτύου Fox News, ενώ o Mike Emanuel από το ίδιο δίκτυο θα τιμηθεί με το βραβείο Δημοσιογραφικής Προσφοράς.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος του Fox 5 Ερνι Ανάστος, ο μετεωρολόγος Νικ Γκρέγκορι και ο ηθοποιός Γκίλες Μαρίνι από το «Dancing with the stars».Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai