ΗΠΑ: Προτιμούν το Internet από το μπάνιο και το σεξ! : Έρευνας της Boston Consulting Group δείχνει την αφοσίωση του μέσου Αμερικανού στο Internet.
Ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει ετησίως στο Internet περί τα 3.000 δολάρια,  εκ  

Έρευνας της Boston Consulting Group δείχνει την αφοσίωση του μέσου Αμερικανού στο Internet...

Ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει ετησίως στο Internet περί τα 3.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 472 αφορούν μόνον στο κόστος συνδρομής-χρήσης και στα χρήματα που είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Δηλαδή πληρώνει περίπου 500 δολάρια κάθε χρόνο για να έχει σύνδεση ίντερνετ και για να αγοράζει νέες συσκευές, νέα applications και διάφορα γκατζετάκια που του εξασφαλίζουν πιο γρήγορη και πιο καλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο!
Το 77% των Αμερικανών δηλώνουν διατεθειμένοι να μην φάνε επί έναν χρόνο σοκολάτα προκειμένου να μην χάσουν την πρόσβαση στο ίντερνετ, ένα 7% θα μπορούσε να μην κάνει μπάνιο για έναν χρόνο προκειμένου να «χάσει» τη σύνδεσή του κι ένα άκρως εντυπωσιακό 21% δηλώνει πως θα μπορούσε να απέχει από το σεξ για να μην χάσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Το Internet συνεισφέρει περισσότερο στην αμερικανική οικονομία απ’ όσο όλη η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, με τις υπηρεσίες της και τους υπαλλήλους της! Για την ακρίβεια, ο κόσμος του διαδικτυακού επιχειρείν προσέθεσε, το 2010, το 4,7% στο σύνολο της αμερικανικής οικονομίας, στο ΑΕΠ της χώρας.
Μόνον στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το e-commerce, αντιστοιχεί στο 5% των συνολικών πωλήσεων αγαθών και υπηρεσιών στις ΗΠΑ το 2010. Μιλάμε για κύκλο εργασιών μεγαλύτερο εκείνων της εκπαίδευσης, της αγροτικής παραγωγής, ακόμα και του κλάδου οικιστικών κατασκευών. Με δυο λόγια οι Αμερικανοί ξόδεψαν πέρυσι περισσότερα χρήματα στο ίντερνετ παρά σε ανεγέρσεις νέων κατοικιών!

Οι ΗΠΑ είναι μεν μια οικονομία που στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στο ίντερνετ, αλλά όχι η πρώτη. Η Βρετανία έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με το 8,3% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές, έπεται η Νότια Κορέα με ποσοστό 7,3% και ακολουθεί η Κίνα με 5,5%...
Τέλος οι ειδικοί της Boston Consulting Group εκτιμούν πως το ίντερνετ και οι διαδικτυακές επιχειρήσεις θα αναλογούν στο 10% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας των 20 πλουσιότερων χωρών του πλανήτη (G20), μέχρι το 2016…madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai