Πήρε σκυτάλη για την επόμενη σεζόν το "Dancing with the stars" : Αν και το talent show ήταν να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Απριλίου, τελικώς οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να το βάλουν στον  



Αν και το talent show ήταν να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Απριλίου, τελικώς...οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να το βάλουν στον πάγο και να μη βγει στον αέρα αυτήν τη σεζόν.

Σαν βόμβα έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο η είδηση ότι το «Dancing with the stars» αναβάλλεται και ότι δεν πρόκειται να βγει στον αέρα σε λίγες μέρες όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ΑΝΤ1, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Τελικώς δεν ήταν μόνο το θρίλερ γύρω από τη Ζέτα Μακρυπούλια που παιζόταν τις τελευταίες μέρες στο Μαρούσι. Τα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού ζούσαν ακόμη ένα προσπαθώντας να μειώσουν το κόστος παραγωγής του talent show.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού έγραψε σε social media: «Για να γίνει ένα show πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα κόστους λόγω της μείωσης της αγοράς. Οι εποχές που παραγωγοί, παρουσιαστές και συντελεστές ελάμβαναν τεράστιες αμοιβές τελείωσε. Δυστυχώς δεν είναι σε όλους κατανοητό».

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι το μήνυμα ήταν για τη Ζέτα Μακρυπούλια και ότι στον ΑΝΤ1 ήταν δυσαρεστημένοι που η ηθοποιός καθυστερούσε να απαντήσει αν θα είναι η παρουσιάστρια του «Dancing». Ομως οι αποδέκτες ήταν άλλοι και το μήνυμα ήταν προάγγελος της βόμβας που έσκασε λίγη ώρα αργότερα με επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στη μετάθεση της προβολής του “Dancing with the stars 3” για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το κανάλι οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά ως συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης».

Επίσημα, λοιπόν, και οριστικά ο ΑΝΤ1 βάζει στον πάγο το «Dancing» για την επόμενη σεζόν. Οι ανεπιτυχείς προσπάθειες που έκανε τις τελευταίες μέρες να μειώσει αρκετά το κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με τη μείωση της διαφημιστικής πίτας είναι οι κύριες αιτίες ματαίωσης του talent show.

Το ίδιο σκηνικό, δηλαδή, που είχε διαμορφωθεί πριν από μήνες στο MEGA, όταν αποφάσισαν να μην ξεκινήσει το «Just the 2 of us». Ετσι οι celebrities που περίμεναν να ανέβουν στις πίστες είτε για να χορέψουν είτε για να τραγουδήσουν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν. Αν και με όλα όσα συμβαίνουν, δεν είναι σίγουρο ότι «Dancing» και «Just» θα επιστρέψουν τελικώς στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν.Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai