Η Έλενα Παπαρίζου κριτής στο Dancing on ice;

Δυναμικό comeback για την Ελενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται πως αλλάζει σελίδα στη ζωή της και εκτός από το τραγούδι...θα τη δούμε στην TV σε ένα ρόλο-έκπληξη! 
Το κρυφό ραντεβού προ ημερών με τον Γιάννη Λάτσιο, απ' ό,τι διαφαίνεται, είχε καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα και όχι φιλικό, όπως διατείνονταν οι δύο πλευρές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό στελέχη του ΑΝΤ1 πολιορκούν τη γνωστή τραγουδίστρια προκειμένου να ενδώσει σε κάποια από τα concept που «τρέχει» ο σταθμός. Το πλέον στενό μαρκάρισμα έχει γίνει για το νέο φιλανθρωπικό σόου «Dancing on ice», επιθυμώντας η Ελενα να καταλάβει μία από τις θέσεις των κριτών.
Στο τελευταίο ραντεβού της τραγουδίστριας με στελέχη του καναλιού φαίνεται πως τα δεδομένα ανατράπηκαν. Στο τραπέζι έπεσε ακόμη και η πρόταση να αναλάβει η Ελενα την παρουσίαση του σόου, θέση που μέχρι τώρα προοριζόταν για την Τζένη Μπαλατσινού. Εγκυρες πληροφορίες θέλουν την Ελενα Παπαρίζου να το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αφού μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη θέλει να γυρίσει σελίδα στα πάντα.
Η Ελληνοσουηδέζα τραγουδίστρια, που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή της, φαίνεται να είναι έτοιμη για να τρελάνει και τα μηχανάκια της AGB. Και δεν είναι δύσκολο για την ποπ σταρ. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής, και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις της. Αυτό που μένει είναι να δούμε τελικά τι θα αποφασίσει η δημοφιλής τραγουδίστρια: αν θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή δίπλα στον Αλέξη Κωστάλα ή θα είναι η οικοδέσποινα του φιλανθρωπικού σόου.
Μοναδικό εμπόδιο για την Ελενα σε αυτή τη συνεργασία -κάτι που έχει συζητήσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1- είναι οι προγραμματισμένες συναυλίες της στο εξωτερικό. Παρ' όλα αυτά, η τραγουδίστρια έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιήσει κάποιες από αυτές. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai