Η επιστροφή του Λεβέντη στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λεβέντης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και στο μουσικό talent show «X-Factor». Οχι όμως από τα πλατό του Αμαρουσίου, αλλά...από το Λος Αντζελες! Γιατί μπορεί ο ΑΝΤ1 να μη βγάζει στον αέρα την ελληνική εκδοχή του λαμπερού σόου με τον Σάκη Ρουβά, τα δίνει όμως όλα για να προβάλει την πρεμιέρα του αμερικανικού «X-Factor» που ξεκινά σήμερα στην Αμερική και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στην Ελλάδα.
Η καμπάνια που αποφάσισε να κάνει το κανάλι του Αμαρουσίου δείχνει πως για τα βράδια του Σαββάτου ελπίζει πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις και τα ποσοστά τηλεθέασης με το λαμπερό αμερικανικό σόου. Οι κριτές του talent show της Endemol, Simon Cowell, Paula Abdul, LA Reid και Nicole Scherzinger διακρίνονται ήδη για την ιδιαίτερη αυστηρότητά τους στις οντισιόν ανά την αμερικανική ήπειρο στην αναζήτηση των καλύτερων φωνών της μουσικής σκηνής. 
Το σκήπτρο του «Χ-Factor» μεταφράζεται σε ένα χρυσό συμβόλαιο με τη Sony Music αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων και οι ακροάσεις επί σκηνής ήταν πέρσι το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το δεύτερο στοιχείο που ανεβάζει το ενδιαφέρον στα Boot Cam είναι ότι οι κριτές ακούνε τραγουδιστές από δώδεκα ετών και άνω...
Στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων προβολής του αμερικανικού «X-Factor» από τον ΑΝΤ1 έχει ιδιαίτερη σημασία και το γεγονός ότι πίσω από το σόου είναι η εταιρεία Endemol που ανήκει στο RTL group! Την πανευρωπαϊκή μάλιστα καμπάνια του «X-Factor» στο FOX κάνει το γερμανικό γκρουπ. 
Ο ΑΝΤ1 πάντως θα συνεχίσει την καμπάνια προβολής του σαββατιάτικου σόου με ξεχωριστά σποτάκια και σε αυτήν εντάσσεται και η πρωτοβουλία του να ενεργοποιήσει τον πρώην γενικό διευθυντή τηλεόρασης και πρώην κριτή του ελληνικού «X-Factor» για τη διαφήμιση του σόου στην Ελλάδα. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai