Βιβλίο κόμικ οι γκάφες του πρίγκιπα Harry

Βιβλίο κόμικ είναι πλέον τα ξέφρενα πάρτι και οι γκάφες του πρίγκιπα Harry, καθώς γνωστή εταιρεία ετοιμάζεται...να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως σε καρτούν τις... περιπέτειες του νεαρού γαλαζοαίματου!
Μέσα σε 32 σελίδες, η Bluewater Productions παρουσιάζει τις μέρες και τις νύχτες του τρίτου στην κούρσα διαδοχής του βρετανικού θρόνου.
Η ανατροφή από την μαμά και τον μπαμπά, τα παιχνίδια με τον αδερφό, η εμπειρία στο Αφγανιστάν και η «μεταμόρφωση» σε πιλότο στρατιωτικού ελικοπτέρου, είναι μόνο μερικά από όσα εξιστορεί το κόμικ. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι... κραιπάλες και ο έρωτας του Harry με την Chelsy Davy.
Όσο για το πώς λέγεται το κόμικ; «Wild Child», τουτέστιν «Άγριο Παιδί» και πιο ταιριαστός τίτλος δεν θα μπορούσε να βρεθεί, αφού κατά καιρούς ο Harry έχει φέρει τα πάνω - κάτω στο Buckinghamμε τα κατορθώματά του! 
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει εντός της επόμενης εβδομάδας και αναμένεται να κάνει θραύση, όπως συνέβη και με τα κόμικ για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αλίμονο! Δεν θα βλέπαμε σε καρτούν τον πρίγκιπα Williamκαι την Kate - Catherine;
Αυτό, πάντως, που πολλοί περιμένουν με λαχτάρα είναι ένα άλλο «γαλαζοαίματο» καρτούν: αυτό της βασίλισσας Ελισάβετ ντε! Μάλιστα, η ίδια εταιρεία το έχει ήδη στα σκαριά για το τέλος του χρόνου και θα ονομάζεται «Θηλυκή Δύναμη: η Βασίλισσα»... wow!!! Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai