Στο περιοδικό Forbes 10 γυναίκες από τα ΜΜΕ

Όπως σας είχαμε πει το περιοδικό Forbes έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις 100 ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου...με πρώτη και καλύτερη την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, που μας έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη. Στην λίστα όμως περιλαμβάνονται και πανίσχυρες γυναίκες από τον χώρο των media.
Όπως η Oprah Winfrey για παράδειγμα, που βρίσκεται στην 14η θέση. Η παρουσιάστρια, που αποχαιρέτησε φέτος το κοινό της, κάνοντας πολύ κόσμο να δακρύζει βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς στην λίστα «των πιο ισχυρών».
Επίσης, η Arianna Huffington,η γυναίκα που ίδρυσε την Huffington Post (η οποία «κρατάει» και από Ελλάδα παρακαλώ)! Η κ. Huffington φιγουράρει στην 31η θέση.
Βεβαίως, ο «διάβολος που φορούσε Prada», Anna Wintour, η οποία βρέθηκε στην 69ηθέση. Η κ. Vogue, που όπως είχαμε δει στην ταινία είναι η απόλυτη bitch, έχει την δυνατότητα να επηρεάζει πάρα- πάρα- πάρα πολύ τα πράγματα στον τομέα της μόδας.
Αυτές και μερικές άλλες κυρίες από τον χώρο των ΜΜΕ, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στην χώρα μας, γεμίζουν μια 10αδα στην λίστα των 100 πιο ισχυρών γυναικών του κόσμου. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai