"Χρυσή" ταρίφα Σύνταγμα-Καισαριανή... 50 ευρώ

Θύμα ληστείας από έναν οδηγό ταξί κατήγγειλε ότι έπεσε ένα 17χρονο Ελληνόπουλο που ζει μόνιμα στη Γερμανία, τη στιγμή...που πάτησε σε ελληνικό έδαφος, προκειμένου να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα, δίπλα σε οικεία του πρόσωπα.
Σύμφωνα με τη γιαγιά της 17χρονης Ν.Φ., που μίλησε στη zougla.gr, η ανήλικη εγγονή της πήρε ένα ταξί προκειμένου να τη μεταφέρει από το Σύνταγμα στην περιοχή της Καισαριανής, για να μεταβεί στο σπίτι της.
Όταν τελικά το ταξί έφτασε στον προορισμό του, σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα έδωσε στον ταξιτζή το ποσό των... 50 ευρώ για να πληρώσει την κούρσα. Ο οδηγός με μία αστραπιαία κίνηση έβαλε το 50ευρω στην τσέπη του και στη συνέχεια, αντί να της δώσει τα ρέστα, ως όφειλε, της ζήτησε επιπλέον χρήματα διότι «δεν είχε πληρώσει την κούρσα», όπως της ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κοπέλα που, σημειωτέον, γνωρίζει ελάχιστα να μιλά την ελληνική γλώσσα, του επεσήμανε ότι μόλις τον είχε πληρώσει, ωστόσο ο οδηγός ταξί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, «έκανε την πάπια», αναγκάζοντάς την να του καταβάλει εξτρά χρήματα για την κούρσα. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai