Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ: Τα έβαλε με Madonna και Lady Gaga

Οργισμένος όχι μόνο με τους ισλαμιστές, αλλά και με τη Madonna, τη Lady Gaga, τη μαμά του, την αδερφή του και τον πατριό του εμφανίζεται ο Νορβηγός μακελάρης.
Στις 1.500 σελίδες του μανιφέστου του ο ψυχρός εκτελεστής κατακρίνει...
με σκληρά λόγια την άσεμνη σεξουαλική συμπεριφορά των μεγαλύτερων ειδώλων της ποπ, ενώ από το στόμα του δεν γλιτώνουν ούτε οι συγγενείς πρώτου βαθμού.
«Η αδερφή μου είχε 50 εραστές, ο πατριός μου 500 ερωμένες, η μητέρα μου κόλλησε έρπητα των γεννητικών οργάνων, οι μισές φίλες μου από το Οσλο έχουν πάει με περισσότερους από 20 άντρες…»
Αυτά αναφέρει χαρακτηριστικά ο 32χρονος μακελάρης στο μανιφέστο-μαρτυρία του, που αναρτήθηκε και διαδόθηκε στο Ιντερνετ δύο ώρες πριν από το αιματοκύλισμα.
Ο Αντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ δεν διστάζει να τα βάλει και με την Καθολική Εκκλησία, χαρακτηρίζοντας τον Πάπα Βενέδικτο τον ΙΣΤ’ «δειλό, ανίκανο, διεφθαρμένο και άδικο», όπως ισχυρίζεται ότι υπήρξε και ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’. «Ο Ιωάννης Παύλος ο Β’ είχε ασπαστεί το Κοράνι δημοσίως. Οι ιερείς είναι οι πιο θερμοί υπερασπιστές του Ισλάμ.
Η διαφθορά θα πρέπει να ξεριζωθεί από το Βατικανό» γράφει με χειμαρρώδη τρόπο στο μανιφέστο του, ενώ τα βάζει και με το ιταλικό κοινοβούλιο κάνοντας λόγο για κόμματα «πολιτιστικό-μαρξιστικά» και «ανθρωπιστικο-αυτοκτονικά». Τέλος, αναφέρει ότι έχει βάλει στο στόχαστρο δεκαέξι διυλιστήρια πετρελαίου στην Ιταλία, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον τρόπο που θα μπορούσε να τα τινάξει στον αέρα: «Με ένα ψαροκάικο και 30-100 χιλιάδες ευρώ μπορείς να πραγματοποιήσεις μια επιτυχημένη επίθεση που να προκαλέσει ζημιές αξίας 2 έως 40 δισεκατομμυρίων». Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai