Συγκλονιστική συνέντευξη του πατέρα του μανιακού δολοφόνου

«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. Σκέφτομαι πως αντί να σκοτώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, θα προτιμούσα να είχε αυτοκτονήσει…»είπε κρύβοντας το πρόσωπο του...
από ντροπή, ο πατέρας του Νορβηγού μακελάρη μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της Νορβηγίας…
«Όταν το πληροφορήθηκε σκέφτηκα πως δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ότι έγινε λάθος. Ότι δεν είναι αλήθεια. Όμως μετά κατάλαβα ότι είναι αλήθεια, αν και μου είναι εντελώς ακατανόητο ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.» σημείωσε και πρόσθεσε «Ήταν κάπως απόμακρος και όχι πού κοινωνικός, όμως δεν είχε ακραίες τάσεις την περίοδο που τον γνώριζα».
Εν τω μεταξύ, το μόνο καλό νέο μέσα σε αυτήν την τραγωδία είναι ότι όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι νεκροί είναι 76 και όχι 93.
Την ίδια ώρα αποτροπιασμό και μεγάλο θυμό προκαλεί η φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Άντριου Μπρέιβικ με βλέμμα σατανικό και γέλιο παγωμένο να μεταφέρεται την Τρίτη ενώπιον της δικαιοσύνης όπου παραδέχθηκε τις πράξεις του αλλά είπε πως ήταν αναγκαίες για να σώσει την Ευρώπη από το Ισλάμ… Είπε πως δεν είχε συνεργό αλλά διασυνδέσεις. 
Στο μανιφέστο των 1.500 σελίδων αναφέρεται σε συμμάχους σταυροφόρους διασκορπισμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς και στην ύπαρξη «δύο πυρήνων στην οργάνωση» τους.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, υπόσχεται να ενισχύσει τα μέτρα για την εθνική ασφάλεια ενώ οι αρχές θα κατασχέσουν τον υπολογιστή του δράστη προκειμένου να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το σχέδιο που προετοίμαζε αλλά και για τις επαφές που είχε… μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα! Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη του πατέρα του μανιακού δολοφόνου. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai