Έγκυος είναι η Τζένιφερ Άνιστον σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα. Μάλιστα, ένα από τα πιο έγκυρα περιοδικά ποικίλης ύλης έχει την είδηση εξώφυλλο.

Ο λόγος για το US Weekly το οποίο υποστηρίζει πως η Ελληνοαμερικανίδα σταρ μετά από πολλές προσπάθειες να γίνει μητέρα, τελικά τα κατάφερε.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Τζένιφερ Άνιστον και ο σύντροφός της Τζάστιν Θέρου δεν θέλουν προς το παρόν να ανακοινώσουν το χαρμόσυνο γεγονός καθώς η ίδια η χολιγουντιανή ηθοποιός φοβάται, λόγω της προχωρημένης ηλικίας της, μήπως κάτι πάει στραβά.

Θέλει να φτάσει τουλάχιστον έξι μηνών ώστε να είναι σίγουρη για την εγκυμοσύνη της και τότε θα το πει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική της ξεκούραση και ηρεμία θέλοντας να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η είδηση είναι αληθινή, παρόλο που και στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη ηθοποιό να περιμένει παιδί. Γι' αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξή της, απηυδισμένη από όλα όσα ακούγονταν για εκείνη, είχε πει πως δεν θέλει πλέον να ακούει για παιδιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai