Η Beyonce και ο Jay Z φαίνεται να τα έχουν όλα. Είναι επιτυχημένοι, πλούσιοι, υγιείς και ερωτευμένοι. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι το πλουσιότερο ζευγάρι της showbiz για το 2013.


Τα συνολικά τους κέρδη από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013 άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 95 εκατ. δολαρίων, με την Beyonce να βγάζει μόνο από την περιοδεία της 11 εκατομμύρια δολάρια!


Στη δεύτερη θέση με τα ισχυρά ζευγάρια είναι ο Tom Brady και η Gisele Bundchen, που η περιουσία τους αυξήθηκε κατά 80 εκατ. δολάρια. Ο Tom Brady εξασφάλισε συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. δολαρίων με τους New England Patriots, ενώ και η Gisele συμμετέχει στο οικογενειακό εισόδημα με 42 εκατ. δολάρια παρακαλώ!


Brad Pitt και Angelina Jolie είναι το τρίτο πλουσιότερο ζευγάρι της showbiz με τα κοινά τους κέρδη να αγγίζουν τα 50 εκατ. δολάρια. Η νέα του ταινία «World War Z» κέρδισε 537 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ και τα χρήματα που πήρε η Angelina για την ταινία «Maleficent», δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.


Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes στην τέταρτη θέση της λίστας του βρίσκονται ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, που φέτος είδαν την περιουσία να αυξάνεται κατά 35 εκατ. δολάρια. Ο Ashton είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στις ΗΠΑ, χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη σειρά «Two and a Half Men», ενώ και η Mila Kunis είναι μια από τις ανερχόμενες ηθοποιούς τους Hollywood.


Τέλος την πεντάδα των ισχυρών ζευγαριών κλείνουν η Kim Kardashian και ο Kanye West με ετήσια κοινά κέρδη φέτος που άγγιξαν τα 30 εκατ. δολάρια. Η Kim Kardashian κερδίζει δέκα εκατ. δολάρια τον χρόνο χάρη στο reality που πρωταγωνιστεί, ενώ και ο Kanye West είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής μουσικής. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai