Μπορεί να είναι διάσημος για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και τις... ιδιαίτερες δηλώσεις του, αλλά είναι και μερικές φορές που πραγματικά το παρακάνει! Ο λόγος για τον Russell Brand ο οποίος μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και αρκετό με την Katy Perry, αλλά δεν σταματά ποτέ να την... μνημονεύει και να την κάνει κυριολεκτικά ρόμπα!

Το νέο χτύπημα του διάσημου μουσικού κατά της πρώην συζύγου του αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στη σεξουαλική τους ζωή κατά τη διάρκεια του γάμου τους με τον Brand να δηλώνει ευθαρσώς: «Το sex με την Katy ήταν τόσο βαρετό που για να ερεθιστώ σκεφτόμουν άλλες γυναίκες! Οποιαδήποτε κι αν ήταν δεν με πείραζε! Το να της είμαι πιστός και άρα μονογαμικός, ήταν λίγο χειρότερο από το να είμαι καλόγερος! Τουλάχιστον οι καλόγεροι δεν μπορούν να κάνουν sex γενικότερα και το έχουν πάρει απόφαση»!

Όπως ήταν φυσικό, τα συγκεκριμένα σχόλια ξεσήκωσαν αντιδράσεις με τον Brand να ακούει τα εξ' αμάξης μεταξύ άλλων και το «αηδιαστικέ και κακέ άνθρωπε»! Μάλιστα δεν ήταν μόνο οι haters που αντέδρασαν αλλά και οι θαυμαστές του λέγοντας πως αυτή τη φορά το ξεπέρασε τα όρια!

Η Katy πάντως στάθηκε στο ύψος της και δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο. Βρε παιδιά, μήπως έκανε πλάκα ο άνθρωπος και τον παρεξηγήσαμε; Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/79892-poios-star-dilose-gia-ti-diasimi-proin-toy-to-sex-mazi-tis-itan-toso-vareto-poy-anagkazomoyn-na-skeftomai-alles-gynaikes#ixzz2bI7wgICi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai