Tι κι αν είναι καλοκαιράκι και η διάθεση είναι κάπως καλύτερη; Τα νεύρα της Kristen Stewart φαίνεται πως είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη των άλλων εποχών: Χάλια δηλαδή!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η star τα βάζει με τους paparazzi, αλλά εκεί που περιοριζόταν σε δολοφονικά βλέμματα και χειρονομίες, τώρα το θεματάκι το εξέλιξε και άρχισε και τα... μπινελίκια! Video λοιπόν, δείχνει την Kristen να κρύβεται πίσω από μία πόρτα ενώ ακριβώς έξω από το σπίτι την περιμένει ένας φωτογράφος για να την ρωτήσει, τι άλλο, για τον Robert Pattinson!

Aφού λοιπόν η διάσημη ηθοποιός... σκυλόβρισε το φωτογράφο εκείνος την ρώτησε γιατί συμπεριφέρεται άσχημα, πήγαινε κι αυτός γυρεύοντας, για να λάβει την γλυκύτατη και άκρως διπλωματική απάντηση: «Because you're a piece of s*it. You don't deserve to breathe the same air I do»!

Ένα κορίτσι με συμπεριφορά που σκλαβώνει και νεύρα σε πάρα πολύ κατάσταση! Έχουμε να προτείνουμε ή ξυδάκι ή sex... Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/79539-kristen-stewart-pros-fotografo-den-axizeis-na-anapneeis-ton-idio-aera-me-mena-video#ixzz2aigOWixk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai