Η Κaty Perry έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Elle UK αποκαλύπτοντας πολλά σχετικά με την προσωπική της ζωή. Παραδέχτηκε μάλιστα πως έχει τσακωθεί με την Kristen Stewart γα την πολλή παρέα που κάνει με τον Robert Pattinson.

Ύστερα από ένα μεγάλο καβγά μεταξύ τους, η Perry λέει της έστελε ένα μήνυμα στο κινητό: "Ξέρω πως κάθεσαι και βλέπεις όλα αυτά τα πράγματα στα δημοσιεύματα, αλλά θέλω να ξέρεις πως ποτέ δεν θα πάψω να σε σέβομαι. Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Προσπαθώ να είμαι φίλη του, αλλά δυστυχώς έχω στήθος.'"

Μέσα σε όλα παραδέχτηκε πως ο χωρισμός της με τον John Mayer ήταν πολύ δύσκολος μιας και έπρεπε να βγάλει από τη ζωή της ένα άτομο που αγαπά ενώ εξακολουθεί να προτιμά τους δύσκολους και σχετικά προβληματικούς άντρες.
Μίλησε ακόμη και για την άλλοτε κολλητή της, Rihanna, με την οποία έχει ψυχθανθεί, εφόσον η δεύτερη έχει επηρεαστεί από την δημοσιότητα. Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/79489-h-katy-perry-apologeitai-stin-kristen-stewart-gia-ti-shesi-tis-me-ton-pattinson#ixzz2aibLWnKA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai