Μπορεί αυτήν την περίοδο να βρίσκεται σε διακοπές και να ξεκουράζεται μετά τον έντονο τηλεοπτικό χειμώνα, όμως η Ελεονώρα Μελέτη θα επιστρέψει στον... πυρετό της προετοιμασίας από τις 19 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια, παρά τις φήμες για επικείμενη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ, παραμένει στο Star και ετοιμάζει ένα μαγκαζίνο άκρως νεανικό. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από τον τίτλο, ο οποίος θα οριστικοποιηθεί στο άμεσο διάστημα και πιθανώς να ανακοινωθεί επίσημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ξανά λογοπαίγνιο με το όνομά της, αλλά θα έχει άμεση σχέση με το concept της εκπομπής. Μάλιστα ακούγεται ότι αυτήν τη σεζόν δεν θα παρακολουθούμε τόσες πολλές ειδήσεις με gossip χροιά, αλλά η θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά νέα και lifestyle, ενώ, όταν η επικαιρότητα θα το απαιτεί, θα συνεχίζει την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες εξελίξεις. Στη νέα αυτή εκπομπή, που θα παίρνει τη σκυτάλη από εκείνη της Πόπης Τσαπανίδου, σίγουρα δεν θα δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση. Στόχος είναι να κερδίσει ακόμη μία φορά το νεανικό κοινό. Γι' αυτό και θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές στο στήσιμο, αφού, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, καταργείται το πάνελ, όπως το γνωρίζαμε μέχρι φέτος.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα δούμε το news desk, το οποίο έχουν καθιερώσει μεγάλα κανάλια του εξωτερικού, όπως το CBS και το NBC. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της εκπομπής θα ψάχνει εκείνη τη στιγμή τις ειδήσεις που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα και έτσι ο κόσμος θα βλέπει πώς γίνεται το ρεπορτάζ, ενώ θα μαθαίνει αμέσως τι ισχύει από όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται.

Η Ελεονώρα, έχοντας στο πλάι της την ομάδα της, στοχεύει να κερδίσει το στοίχημα που έχει βάλει. Γι' αυτό και πριν αρχίσουν οι προετοιμασίες, γίνονται ήδη οι επαφές για τη στελέχωση του νέου team και μάλιστα κάποιες συζητήσεις έχουν ήδη θετικά αποτελέσματα. Ο Θέμης Μάλλης, εκτός από αρχισυντάκτης της εκπομπής, θα έχει έναν ακόμη δύσκολο ρόλο, αυτόν του συντονιστή του news desk. Φυσικά δεν θα είναι λίγες οι φορές που και ο ίδιος θα κάνει ρεπορτάζ και θα παρουσιάζει θέματα, όπως έκανε και τις προηγούμενες σεζόν μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή. Ετσι, μπορεί να μην αλλάζει ώρα, θα αλλάξει όμως δομή και όταν η Ελεονώρα επιστρέψει από τις ολιγοήμερες διακοπές της θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η σκληρή δουλειά και η έντονη προετοιμασία με τους συνεργάτες της, παλιούς και νέους.
Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai