Χθες έγινε σάλος στα media για την δραστική αλλαγή στα μαλλιά της Beyonce και αργότερα μέσα στη μέρα, η hair stylist που επιμελήθηκε την αλλαγή δήλωσε στο site του people πως είναι... σοκαρισμένη! 

Η απόφαση να κόψει κοντά τα μαλλιά της τραγουδίστριας προέκυψε για τις ανάγκες ενός video. «Είχα στήσει ένα ολόκληρο πλάνο», λέει η hairstylist της Beyonce, Kim Kimble. «Ήθελα ένα look σε στυλ '50s. Δεν θα είχαμε πλέον το μακρύ, wavy, χαρακτηριστικό μαλλί της αλλά ήμουν ενθουσιασμένη που θα έκανα κάτι διαφορετικό». 

Όταν η Kim Kimble είδε τις φωτογραφίες της Beyonce στο Instagram ένιωσε έκπληξη και συγκίνηση: «Σχεδόν δάκρυσα! εξομολογήθηκε. Δουλεύω μαζί της τοσο καιρό, έχει αυτά τα υπέροχα μακριά μαλλιά και είναι δύσκολο να μακρύνουν. Νιώθω σα να ήταν τα δικά μου μαλλιά. Αισθάνομαι συγκινημένη αλλά και ενθουσιασμένη με αυτή την αλλαγή. Ίσως κόψω και τα δικά μου μαλλιά τώρα». 

Όσο για τις κακές γλώσσες που λένε ότι η τραγουδίστρια απλά έβγαλε τα εξτέ της, η hair stylist έχει απάντηση: «Είχε υπέροχα, μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα τα οποία έκοψε γιατί είναι έτοιμη να κάνει ένα statement. Ότι είναι όμορφη, sexy, τολμηρή και δεν διστάζει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι το τέλειο μοντέλο για αυτό: Μια εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, superstar, businesswoman. Είναι δυνατή. Η απόφαση να τα κόψει ήταν δική της. Ήταν μεγάλο βήμα που έγινε στο τέλειο timing.» Πηγή: http://www.queen.gr/OMORFIA/BEAUTY-NEWS/item/80035-to-konto-tis-beyonce-poios-sokaristike-perissotero-apo-tin-allagi-sta-mallia-tis#ixzz2bU3qHywo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai