Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, μιλάει στην πρόεδρο του σωματείου μας ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα, Έλλη Σπυροπούλου για τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του στο άκουσμα της είδησης οτι πάσχει απο ψωρίαση.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στην πάθηση που αντιμετωπίζει εδώ και 8 χρόνια η οποία είναι κληρονομική.

Παραδέχεται πως στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει και τους πρώτους 6 μήνες κρυβόταν απ΄ όλους. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω περάσει όλα τα συναισθήματα που μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος από ντροπή..ως το σχεδόν χαρούμενος. Έμαθα να με βοηθάει για το πως πρέπει να λειτουργήσω, πως πρέπει να φάω, πότε ήπια λίγο παραπάνω και γενικά με βοηθάει στο τι κάνω σωστά και τι λάθος».

Ο ίδιος θεωρεί την ψωρίαση δώρο, γιατί βελτίωσε τη ζωή του και κατάλαβε τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Πιστεύει πως το νόσημα του εμφανίστηκε ως αντίδραση του σώματος του σε μια δύσκολη περιόδο της ζωής του. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ίδιος: «Αν είχα λευχαιμία δεν ξέρω αν θα είχα το θάρρος να βγω να το πω, αλλά έχω ψωρίαση και την ευγνωμονώ που ήρθε στη ζωή μου». Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του ηθοποιου Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai