Η «βασίλισσα της ποπ» δέκα χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην Ιθάκη, επιστρέφει για διακοπές στο νησί που τη “μάγεψε”, αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Madonna θα καταφτάσει στο όμορφο νησί του Ιονίου με θαλαμηγό και θα πάνε απευθείας στην παραλία του Σχίνου και όχι στο λιμάνι, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία τους.

Από το πλευρό της δε θα λείπουν, φυσικά, οι άνδρες ασφαλείας, ενώ η Μαντόνα θα διαμένει στο μέρος το οποίο επέλεξε και πριν από δέκα χρόνια, στο εξοχικό του αείμνηστου εφοπλιστή Κωνσταντίνου Γράτσου, στην περιοχή Βαθύ. Το παλιό αρχοντικό που θα φιλοξενήσει την σταρ και την οικογένειά της έχει έκταση 250 τετραγωνικά μέτρα. Ο αύλειος χώρος του αρχοντικού διαθέτει ιδιωτικό κολπίσκο με παραλία από βότσαλο ενώ εκεί βρίσκονται τα μαγειρεία, καθώς και τα σπιτάκια του κηπουρού, του φύλακα και του υπόλοιπου προσωπικού.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γοητευτεί από την πατρίδα του Οδυσσέα και, μάλιστα, προ ετών φέρεται να είχε ζητήσει από συνεργάτες της να βρουν χώρο στον όρμο του Αγίου Ανδρέα για να φτιάξει το «καταφύγιό» της. Τότε δεν είχε βρει κάποια καλή περίπτωση, οπότε η απόκτηση γης παραμένει στα ενδιαφέροντά της και πληροφορίες λένε πως έχει ήδη ζητήσει να δει τα εναπομείναντα «φιλέτα». govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai