Συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στο Πρώτο Θέμα. Ο τραγουδιστής μιλάει για τη σχέση και τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, εξομολογείται τις δραματικές στιγμές που έζησαν το 2000, όταν η Καίτη έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο και μιλάει για τη συνάντησή του με την Έλλη Κοκκίνου στη συναυλία του Φοίβου.

Όταν παντρευτήκατε με την Καίτη πολλοί στοιχημάτιζαν ακόμη και για το πότε θα χωρίσετε.

Δεν τους κάναμε τη χάρη. Κλείσαμε 16 χρόνια παντρεμένοι και είναι σχεδόν αδύνατο να χωρίσουμε. Το λέω με πλήρη συνείδηση γιατί πια ο ένας έχει βρει τον άλλον.

Φτάσατε στα όρια του χωρισμού;

Ποτέ. Περάσαμε πάρα πολλές φάσεις, όπως όλα τα ζευγάρια μαλώσαμε, αλλά δεν είπαμε ποτέ τις λέξεις διαζύγιο ή χωρίζουμε.

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έζησες με την Καίτη;

Το 2000 ήταν έτοιμη να πεθάνει. Ήταν ένα βήμα πριν φύγει από τη ζωή. Ακριβώς στο millennium, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πολύ άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι δούλευα, ήμουν στο καμαρίνι και δεν ήξερα τι να κάνω.

Εννοείς πως κινδύνεψε ολοκληρωτικά να φύγει από τη ζωή;

Ακριβώς. Κινδύνευσε κυριολεκτικά και ουσιαστικά. Ήταν γεμάτη υγρό. Σώθηκε γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση. Εγώ δεν ήμουν σπίτι. Το έκανε μόνη της χωρίς να μου πει τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος η Καίτη. Εμένα αρχικώς μου ανέφεραν ότι αισθάνθηκε πόνους εξαιτίας της καισαρικής που προηγήθηκε. Δεν ήταν περισσότερο από 40 ημερών ο Δημήτρης. Γεννήθηκε Νοέμβριο και στις 31 Δεκεμβρίου η Καίτη πάλευε για τη ζωή της. Ήταν σοκαριστικό.

Με την Έλλη Κοκκίνου, ύστερα από πολλά χρόνια βρεθήκατε στη συναυλία του Φοίβου…

Μια χαρά ήταν η συνάντησή μας. Η Έλλη έγινε μανούλα πια, εμείς είμαστε γονείς εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπώ την Έλλη πάρα πολύ ως άνθρωπο. Πέρασε κάποια στιγμή από τη ζωή μου και ζήσαμε πάρα πολύ καλά μαζί. Ενδιαφέρομαι για εκείνη και χαίρομαι να γνωρίζω ότι είναι καλά.

Άρα μιλήσατε κατά τη διάρκεια της συναυλίας

Είπαμε «γεια» τυπικά, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Ήμασταν τυπικοί. Ο καθένας, άλλωστε, έχει τη ζωή του. Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai