Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για το χαμό του φίλου του, Τόμας Πρωτόπαπα και τις ώρες αγωνίες που πέρασε στο νοσοκομείο δίνοντας κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου νέου. 

«Όταν έμαθα ότι “έφυγε” ο Τόμας δεν το πίστευα και πήγα στο νοσοκομείο για να το διαπιστώσω ο ίδιος... Η ψυχή του αναπαύεται και είναι καλύτερα έτσι, απ’ όταν ήταν στη ζωή».

«Έχω στεναχωρηθεί γιατί αυτό είναι συναίσθημα που μας έδωσε ο Θεός για τον χαμό ενός ανθρώπου, αλλά δεν έχω στεναχωρηθεί με την έννοια την εγωιστική, τύπου “αχ δεν θα ξαναδώ τον φίλο μου, δεν θα ξαναπάμε διακοπές, δεν θα ξενυχτήσουμε”», συνέχισε ο ηθοποιός. 

«Έχει αναπαυτεί η ψυχή του και είναι καλά εκεί που είναι. Από το να ταλαιπωρείται εδώ ή να ταλαιπωρούνται οι γονείς του, που κι αυτοί ταλαιπωρήθηκαν πολύ όσο ήταν στην Εντατική και τον έβλεπαν σε αυτή την κατάσταση... Όταν είδα την μητέρα του και της μίλησα, ήταν λίγο καλύτερα απ’ ότι περίμενα... Ίσως κι αυτοί οι άνθρωποι να είχαν συνειδητοποιήσει μέσα τους πως αυτό ίσως ήταν το καλύτερο». 

Όσον αφορά τη σχέση τους: 

«Ευτυχώς, του είπα όλα όσα ήθελα πριν “φύγει”. Ίσως γι’ αυτό δεν στεναχωρήθηκα τόσο, όσο θα στεναχωριόμουν αν είχα αφήσει έστω και ένα ερωτηματικό να πλανάται στη σχέση μας». ΠΗΓΗ: FTHIS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai