Νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του Σάκη Μπουλά! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου, δίνει τη μάχη του με αξιοπρέπεια, δυναμισμό, αλλά και το γνώριμο χιούμορ που τον διακρίνει πάντα. Στο πλευρό του έχει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τη σύντροφό του, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα με την οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρώμη, αφού τα ταξίδια ήταν πάντα για εκείνον μια ανάσα ζωής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επίσκεψη στο εξωτερικό έχει σχέση και με την αναζήτηση καινούργιων ιατρικών μεθόδων για τη θεραπεία της ασθένειάς του.

Εμφραγμα

Μετά την κακή συνήθεια του ποτού, το οποίο ύστερα από το καμπανάκι του κινδύνου που του χτύπησαν οι γιατροί έκοψε μαχαίρι, ήρθε ένα βαρβάτο έμφραγμα και το τετραπλό by pass που ακολούθησε, στη συνέχεια η υπερκόπωση και τώρα ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε έναν ήδη ταλαιπωρημένο οργανισμό! Παρ' όλα αυτά, ο Σάκης Μπουλάς αντιμετωπίζει παλικαρίσια το σοβαρό πρόβλημά του, το οποίο βέβαια δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή που του παρουσιάστηκε. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός, τον οποίο το κοινό έχει λατρέψει από την ιδιαίτερη ερμηνεία του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η οικογένεια βλάπτει», «50-50» και όχι μόνο, τον περασμένο Φεβρουάριο διέκοψε τις εμφανίσεις του στο κέντρο όπου εμφανιζόταν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Γιάννη Ζουγανέλη και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημά του. «Ναι, είναι αλήθεια. Θα αποχωρήσω από το σχήμα, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος με την υγεία μου» είχε δηλώσει στην «Εspresso». Και αν τότε τα πράγματα ήταν ακόμη στην αρχή και δεν ήθελε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, στη συνέχεια ο «μαχητής Σάκης Μπουλάς», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, αναφέρθηκε στο πρόβλημά του τονίζοντας πως θα τα καταφέρει να βγει νικητής. «Αν και στο παρελθόν έχω περάσει διάφορα προβλήματα με την υγεία μου, τώρα το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αλλά για άλλη μία φορά είμαι αισιόδοξος. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα. Διαισθητικά το λέω. Είμαι δυνατός εγώ. Είμαι δεκαθλητής. Είμαι Ράμπο!» είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο ηθοποιός με την ειλικρίνεια και τον δυναμισμό που τον χαρακτηρίζουν πάντα.

Σε γενετιστές

Ο Σάκης Μπουλάς -όντας ένα πολύ περήφανο και «ψαγμένο» άτομο- από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς του για το πρόβλημα θέλησε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της διάγνωσης, αλλά και της θεραπείας. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και αμέσως ενδιαφέρθηκε για ό,τι καινούργιο υπάρχει στον χώρο της Ιατρικής, εντός κι εκτός Ελλάδος, με σκοπό να χτυπηθεί στη ρίζα το κακό που έχει προσβάλει την υγεία του. «Λέγεται ότι έχει έρθει σε επαφή με διακεκριμένους γενετιστές στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό να ακολουθήσει μια πολύ προχωρημένη αγωγή που θα τον βοηθήσει να επανέλθει ο οργανισμός του σε υγιή επίπεδα» αποκαλύπτει στην «Εspresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του, το οποίο τονίζει: «Ο Σάκης, επειδή στο παρελθόν έχουν γίνει γνωστά διάφορα προβλήματα υγείας, ενοχλείται πολύ με το να βγαίνει η φήμη ότι είναι μονίμως άρρωστος. Αυτό που τον χαλάει, είναι το να λέγονται και να γράφονται πράγματα για εκείνον -και μάλιστα σε ώρες που έχει την αγωνία του για να βγει νικητής- χωρίς να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Η αλήθεια είναι πως πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στην Εντατική σε πολύ κακή κατάσταση, γεγονός που έκανε έξαλλο τον καλό του φίλο Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε: «Ναι μεν περνάει ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά είναι στη Ρώμη και όχι στο νοσοκομείο». Να προσθέσουμε ότι τους τελευταίους μήνες ο Σάκης Μπουλάς έχει στο πλευρό του τη νεαρή συνάδελφό του Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία πραγματικά του συμπαραστέκεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει. Το ζευγάρι ήταν μαζί το Πάσχα στη Μύκονο, ενώ έκανε και νυχτερινές εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai