Ένα πρόβλημα υγείας θα κλείσει νωρίτερα το σχήμα Γιάννη Πλούταρχου – Πέγκυς Ζήνα, καθώς η τραγουδίστρια θα κάνει εγχείρηση!

Η Πέγκυ θα μπει στο χειρουργείο την 1η Ιουλίου.

Η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές λόγω πολύποδα, ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί από τον χειμώνα, χωρίς, ωστόσο, να εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Οι πρώτες ενοχλήσεις για την τραγουδίστρια άρχισαν όταν τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη, όμως, ως συνεπής επαγγελματίας, συνέχισε να εμφανίζεται όπως είχε συμφωνήσει. Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων με τον Γιάννη Πλούταρχο και την επέμβαση, η Πέγκυ θα βρεθεί για συναυλίες στην Αμερική, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται να βαφτίσει την κορούλα της.

Η επιτυχία των εμφανίσεων με τον Γιάννη Πλούταρχο, πάντως, συνεχίζεται: την Παρασκευή διασκέδασε εκεί η Ευαγγελία Αραβανή για τα γενέθλια του καλού της φίλου Μιχάλη Θεοδώρου, καθώς και η Σύλβια Δεληκούρα με την παρέα της, η οποία διασκέδασε διακριτικά, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή από τους θαμώνες. Το Σάββατο το βράδυ, στον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα βρέθηκαν σύσσωμη η οικογένεια του τραγουδιστή, η Φανή Δρακοπούλου, ο αδελφός του Γιάννη Πάριου, Νίκος, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Στεφάν Λάσμε και ο Νίκος Οικονομόπουλος με την στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια και τον Γιώργο Λύρα.
Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai