«Είμαι εδώ για τον Μπραντ. Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν». Αυτά δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της μέσω ενός μακροσκελούς άρθρου της στους New York Times στις 14 Μαΐου, στο οποίο δημοσιοποιούσε την επιλογή της να υποβληθεί σε προληπτική μαστεκτομή. Η 37χρονη ηθοποιός επέλεξε να μην παραβρεθεί στην κηδεία της θείας της Ντέμπι Μάρτιν, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού, καθώς έφερε το ίδιο ελαττωματικό γονίδιο με τη Τζολί και τη μητέρα της, προκειμένου να παραστεί μαζί με τον σύζυγό της στην πρεμιέρα της ταινίας «World War Z» στο Λονδίνο.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι «Μπραντζελίνα», ντυμένοι και οι δύο στο absolute chick black, έμοιαζαν πιο αγαπημένοι από ποτέ, με τα φιλιά και τις αγκαλιές να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο 49χρονος ηθοποιός έμοιαζε να είναι κάτι παραπάνω από στοργικός προς τη σύζυγό του, ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε για τα είδωλά του, ενώ κάποιοι έδωσαν στην Τζολί ένα αρκουδάκι για καλή ανάρρωση.

Για την ιστορία, η Ντέμπι Μάρτιν, 61 ετών, κηδεύτηκε την Κυριακή, στο Κοιμητήριο Καμίνο στο Σορένο Βάλεϋ, κοντά στο σπίτι της. Zougla.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai