Από πολύ νωρίς, ξεχώρισε. Η Δανία ήρθε στο Μάλμε της Σουηδίας ως το απόλυτο φαβορί του 58ου διαγωνισμού στη Σουηδία και κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο της.
Πριν καν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, η παρουσιάστρια του σόου φώναξε στη σκηνή τη νεαρή Έμιλι, ερμηνεύτρια του τραγουδιού της Δανίας. Όσο για την Ελλάδα, τερμάτισε στην αξιοπρεπέστατη έκτη θέση, λαμβάνοντας 12άρια από Σαν Μαρίνο και Κύπρο.



 

(Νικήτρια της Eurovision η Δανία)

Όσο φαντασμαγορικά και με την παρέλαση των συμμετεχόντων ξεκίνησε ο τελικός του 58ου διαγωνισμού στη Σουηδία με το show της έναρξης να καθηλώνει τηλεθεατές και παρευρισκομένους, τόσο εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των συμμετεχόντων. Αγάθωνας Ιακωβίδης και Kοza Mostra έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου τον καλύτερό τους εαυτό, εκπροσωπώντας με το τραγούδι «Alcohol is Free», σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα, την Ελλάδα.



(Άποψη του του Μάλμε Αρίνα, όπως αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram)

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision δεν ξεχώρισε μόνο για την διοργάνωση αλλά και για την παρουσιάστρια της βραδιάς, Πέτρα Μέντε, που δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι η καλύτερη που έχει περάσει από την ιστορία του διαγωνισμού.

 

(Η παρουσιάστρια στην έναρξη του σόου)


Η Ελλάδα διαγωνίσθηκε στην 21η θέση του τελικού, στον οποίο συμμετείχαν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 πέρασαν από τους ημιτελικούς, οι πέντε (Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία) πέρασαν απευθείας στον τελικό και η Σουηδία ως διοργανώτρια χώρα. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai