Ξεχάστε τις λιπαρές κρέμες, τις μάσκες σώματος με λάσπη, ακόμα και τις σκέψεις για ένα Botox. Το μόνο που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και όμορφο είναι ένα καλό ζεστό μπάνιο με πριονίδι. Αυτό είναι το νέο trend στην Ιαπωνία, και φαίνεται ότι κάνει θραύση ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών. Γιατί μπορεί οι γυναίκες να κάνουν διάφορα στο σώμα και το πρόσωπό τους για να διατηρηθούν νέες, όμως και οι άντρες δεν πάνε πίσω!

Κι αν νομίζετε ότι μόνο το νυστέρι σάς σώζει, οι Ιάπωνες φαίνεται να έχουν ανακαλύψει έναν πολύ λιγότερο ενοχλητικό τρόπο για την καθυστέρηση του γήρατος. Μόλις 15-20 λεπτά αρκούν για να αναζωογονηθείτε, βουτώντας στο πριονίδι! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η διαδικασία βελτιώνει την κυκλοφορία, καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στη μείωση των μυικών πόνων. Μεταξύ άλλων, τα ένζυμα που υπάρχουν στο πριονίδι ζεσταίνουν το σώμα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη εφίδρωση σαν να έχετε τρέξει έναν… μαραθώνιο.


Έτσι βελτιώνεται ο μεταβολισμός και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Η εν λόγω θεραπεία, βέβαια, δεν είναι κάτι καινούριο για τις ασιατικές χώρες, καθώς ανακαλύφθηκε και εφαρμόστηκε γιαπρώτη φορά στο Χοκάιντο πριν από 70 και πλέον χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πριονίδι προέρχεται αποκλειστικά από κυπαρίσσια, ενώ στομείγμα προστίθενται αρωματικά λουλούδια και αποξηραμένα φρούτα. perierga.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai