Ο κύβος ερρίφθη! Οι μουσικόφιλοι και οι fans του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Eurovision επέλεξαν τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διαγωνισμό που θα γίνει στη Σουηδία!

Ο τελικός της Eurovision ξεκίνησε εντυπωσιακά!


Στη σκηνή ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή και οι εκλεκτοί καλεσμένοι- νικητές σε διαγωνισμούς παλαιότερων ετών- καθώς και ο Γιώργος Καπουτζίδης, δίνοντας ένα ολιγόλεπτο show!

Oι διαγωνιζόμενοι
Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Θωμαή Απέργη με το «One Last Kiss».

Ακολούθησαν οι Alex Leon και Giorgina με το «Angel».

Το δικό τους «στίγμα» άφησαν με το τραγούδι τους στο διαγωνισμό οι Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης με το «Alcohol is Free».

Με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι «συνόδευσε» η Αγγελική Ηλιάδη το τραγούδι της «Χίλιες και μία νύχτες».

Τα ντουέτα-έκπληξη
Το «παρών» έδωσαν πολλοί τραγουδιστές και χάρισαν ένα αναβαθμισμένο show στον θεσμό. Τα ντουέτα-έκπληξη που εμφανίστηκαν είναι:

- η Ruslana με την Ελένη Φουρέιρα

- η Marija Serifovic με τις Μέλισσες

- ο Alexander Rybak με τον Κώστα Μαρτάκη

- ο Dima Bilan με την Demy

- η Έλενα Παπαρίζου με τους VEGAS

- η Ήβη Αδάμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

Λίγο πριν το τέλος του διαγωνισμού η Δέσποινα Ολυμπίου παρουσίασε το υποψήφιο τραγούδι της Κύπρου με τίτλο «Αν με θυμάσαι».

Ακόμη μία έκπληξη επιφύλασσε ο ελληνικός τελικός της Eurovision στο κοινό, καθώς εμφανίστηκαν από κοινού η ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος και η Έλενα Παπαρίζου τραγουδώντας «Το Μυστικό» και το «Apres Toi».

Χαμένοι στη… μετάφραση!
Όταν ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, οι παρουσιαστές έδωσαν ένα μικρό… show θέλοντας να επιδείξουν την έφεσή τους στις ξένες γλώσσες.
Έβαλαν λοιπόν στη… σειρά τους καλεσμένους τους και τους έκαναν ερωτήσεις, μιλώντας στη γλώσσα τους. Εκείνοι για να τους ευχαριστήσουν απέστειλαν το δικό τους μήνυμα, μιλώντας στα ελληνικά! zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai