Η Αυστραλία διαθέτει μια σειρά από φύλακες άγριας ζωής, που βάζουν τάξη στο ζωικό βασίλειο και κρατούν τους ανθρώπους ασφαλείς. Ο πιο μικρός όμως από αυτούς που τυχαίνει να είναι εξαιρετικά χαριτωμένος, αλλά και ατρόμητος είναι ο τρίχρονος Charlie Parker.

Το ατρόμητο παιδί παλεύει με αλιγάτορα της Βόρειας Αμερικής, ενώ υπερηφανεύεται για τις ικανότητές του στο πιάσιμο ερπετών, όπως βόες 2,5 μέτρων. Ο μικρούλης προέρχεται από οικογένεια φυλάκων άγριων ζώων, οι οποίοι λειτουργούν το πάρκο άγριας ζωής Ballarat Wildlife Park στη Βικτόρια. Όπως είναι λογικό η εξοικείωσή του με την άγρια φύση είναι μεγάλη, τόσο που μας τρομάζει και μας εντυπωσιάζει.


Ο περήφανος πατέρας του και ιδιοκτήτης του πάρκου, Greg Parker, δηλώνει ότι ο γιος προέρχεται από οικογένεια που εδώ και τρεις γενιές φροντίζει τα άγρια ζώα, γι' αυτό και η μεγάλη εξοικείωση του μικρού με τους αλιγάτορες.


«Δεν ενθαρρύναμε βέβαια τέτοια συμπεριφορά, απλώς λατρεύει τα ερπετά», ισχυρίζεται ο πατέρας για τον τρίχρονο, και συνεχίζει: «όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, φοβάται κάποια πράγματα, και άλλα όχι και τόσο πολύ». Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai