Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε πλήρωσε στην ετεροθαλή αδελφή του περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για της «κλείσει το στόμα», καθώς...εκείνη τον απειλούσε ότι θα κατέστρεφε την καριέρα του αποκαλύπτοντας ότι την κακοποιούσε, αποκάλυψε πρόσφατα η μητέρα του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «Ρόκι» είχε συμφωνήσει να δώσει στην Τόνι-Αν Φιλίτι το ποσό του 1,2 εκατ. δολαρίων, καθώς και 10.500 δολάρια κάθε μήνα για την υπόλοιπη ζωή της.

Επίσης, της δημιούργησε και ένα καταπίστευμα, πληρώνοντας 31.000 δολάρια τον χρόνο για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και ψυχιατρικής παρακολούθησης, όπως αποκαλύπτεται από δικαστικά έγγραφα που ήρθαν πρόσφατα στο φως.

Η Φιλίτι πέθανε πέρυσι σε ηλικία 48 ετών έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Συνολικά έλαβε περισσότερα από 3 εκατ. δολάρια.

Η μητέρα του Σταλόνε, η 91χρονη σήμερα Τζάκι, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε κάνει αυτή την οικονομική συμφωνία με την ετεροθαλή αδελφή του, την οποία περιέγραψε ως εκβιασμό.

Η Φιλίτι, τότε 23 ετών, απειλούσε τον Σταλόνε ότι θα κατέθετε μήνυση εναντίον του για κακοποίηση. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή νεοϋορκέζικης εφημερίδας, τον απειλούσε ότι θα τον μήνυε για σωματικές βλάβες.

Ο 66χρονος σήμερα Σταλόνε αρνείται τις κατηγορίες. 

Παρ' όλα αυτά, λέει η μητέρα του, οι δικηγόροι του τον συμβούλευσαν να πληρώσει για να αποφύγει το σκάνδαλο.

«Δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας εκβιασμός. Η Τόνι Αν έπαιρνε 65 χάπια OxyContin (αναλγητικό με οπιοειδή) την ημέρα, και απειλούσε τον Σιλβέστερ. Ένας χρήστης νακρωτικών θα έκανε τα πάντα. Ο Σιλβέστερ προσπαθούσε να την βοηθήσει. Υποχώρησε» λέει η ίδια. zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai